Снимка: БГНЕС
fallback

Вътрешният министър Калин Стоянов коментира твърденията на сайта BIRD, че арестът на журналиста Димитър Стоянов е свързан с разследване за бившия зет на силовия министър, който се е представял за данъчен, за да рекетира търговец. "Имам сестра, която е разведена от 2009 г. с въпросния човек. От 15 години нито аз, нито някой от семейството ми поддържахме връзка с него. Не знам какво прави и къде е. Нека прекратим спекулациите по тази тема. МВР няма нищо общо с обвиненията за провокация срещу Димитър Стоянов, законът е за всички", заяви той.

Стоянов обясни, че няма информация за наказателно производство срещу него от делото през 2021 г. насам, когато е имал повдигнато обвинение, което впоследствие е свалено. Коментарът му е по повод информации, според които е имало образувано дело срещу него от "Вътрешна сигурност" по времето, когато Стефан Банков е бил началник.

Министърът потвърди, че интерактивна карта ще бъде включена отново на изборите. "Системата ще дава информация за подадени сигнали в реално време", обясни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 1 месец

Това малко джудже министър е отмъстителен *** син, който е верен на господарите му Пеевски и Борисов.

13

ПЕНКО

преди 1 месец

ТАПАНАРИКУС МИНИСТРУС ---МВР НЯМА ОБЩО С АРЕСТА НА Д.С. САМО АКО ГО Е АРЕСТУВАЛА " ОБЩИНСКА ПОЛИЦИЯ " !?!?!?!?!?!?!?!?!??

12

Цялото

преди 1 месец

видео показва, че агресорът е Димитър Стоянов. Той, първо ритна с крак, после замеря с камък човека. След това дойде жена му и започна да налага с колан човека, а след това Стоянов насочи пистолет към него. Трябва незабавно да се повдигне обвинение на журналиста и приятелката му, а Чобанов да спре с измишльотините си в защита на Стоянов. Доказаха, че са болни и платени мозъци, а не разследващи журналисти.

fallback