Снимка Фейсбук
fallback

Задържан е 60-годишен жител на ломското село Расово, ухапал полицай на три места по ръката. Инцидентът е станал вчера по време на семейно тържество, съобщиха от полицията.

27-годишна жителка на Лом подала сигнал, че по време на семейно тържество в село Расово, възникнал скандал между нея и свекъра ѝ. В явно нетрезво състояние той отправил към жената множество обиди и закани за саморазправа, в това число и за убийство.

Служители на полицейския участък в Медковец извършили проверка на място. 60-годишният мъж продължил с агресивното си поведение и отказал да изпълни полицейско разпореждане.

Държал се изключително дръзко и цинично, оказал съпротива на служителите при задържане и ухапал един от тях на три места на дясна ръка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

Анонимен

преди 4 месеца

Полицията да си влезе в компетентностите на зъболекар хирург и да му извади зъбите подготявйки го за чене при първоначално хранене със сламка.

30

Дарк

преди 4 месеца

Сега като го наградят снахата ще поиска развод,ако вече не е избягала.Осъждан ли се води ще ходи на топло.Трябва да им плащат както при мироопазващи мисии.

29

Анонимен

преди 4 месеца

Човек като застане пред клетката с maйmyни , започва да се държи като тях. Като застане котенце пред него започва да мяука,пред kyчe ,да лае. Като застане полицай пред човека, човека започва да се държи като животно, като него,да хапе, да губи разсъдък.

fallback