31

Анонимен

преди 3 седмици

Полицията да си влезе в компетентностите на зъболекар хирург и да му извади зъбите подготявйки го за чене при първоначално хранене със сламка.

30

Дарк

преди 4 седмици

Сега като го наградят снахата ще поиска развод,ако вече не е избягала.Осъждан ли се води ще ходи на топло.Трябва да им плащат както при мироопазващи мисии.

29

Анонимен

преди 4 седмици

Човек като застане пред клетката с maйmyни , започва да се държи като тях. Като застане котенце пред него започва да мяука,пред kyчe ,да лае. Като застане полицай пред човека, човека започва да се държи като животно, като него,да хапе, да губи разсъдък.

28

Олимпий Панов

преди 4 седмици

Вярно написано човек ухапал полицаи.Полицай хора няма!

27

Анонимен

преди 4 седмици

Свекърът задявал булката? И синът му е гледал кротичко в ъгъла?

26

Анонимен

преди 4 седмици

До 14 Правим Resident Evil: На селУ -;всипки са заразрни от селсканпростотия и като вкарат 2 литра такия, нямат събаряне. Главният бос ще гони с Пасат 88-*** .... На газ.

25

Анонимен

преди 4 седмици

Кога нашите 240 хрантутляци ще приемат закон, че не трябва да докосваш полицай, лекар, учител и всеки, който в този момент си изпълнява служебните задължения. Също никой да няма право да ти влиза в частната собственност.

24

Дарк

преди 4 седмици

Ми то и котката,ако и досаждаш ще те одраска Кучето също,дори предупреждава с лай преди да пристъпи към действие.Не прочетох да са го задържали,така че ако е така след ухапванията са разбрали,че не желае да бъде задържан.

23

Интересно...

преди 4 седмици

Тази ръка от снимката толкова мяза на крак.....бразилска направа ще да е !

22

аууу бръсната

преди 4 седмици

ръчичка. Наранил му е нежните чувства, а като рита и бие протестиращи жени и журналисти по ъглите не се оплаква. Като види и Дрегер5000 пакму става неприятно само на нас обикновените граждани ни е зле, че като пием дори хап за глава е 50/50 дали няма да останем без работа.Аайде моля нищо му няма, превръзка и да заминава на терена.

21

Сър Джеймс

преди 4 седмици

Евроатлантици сър! ЗАБАВЛЯВАТ СЕ!!!

20

бла,бла

преди 4 седмици

Човек, човек, колко да е човек... :DА ти не се обяснявай номер 20-ти. Повече няма как да паднат от the walking dead. Едно към едно са с тях - опърпани, мръсни, с физиономии на зомбита, шведи

19

до 10

преди 4 седмици

Ти май понятие си нямаш до какво ниско интелектуално и нравствево ниво са паднали българите по селата - п::::остотия, завист, злоба, омраза, са най-често срещаните характерни черти на обитателите по селата - съсед срещу съседа, роднина срещу роднина, вече и ромите бягат от тях!!! Поработих в една Неправителствена Организация за около година и въпреки много доброто заплащане не издържах на това психо натоварване! В някои от селата не ходихме без полицейско съпровождение!!!!

18

До 14

преди 4 седмици

Ами всъщност в Resident Evil 4 май имаше някакви агресивни селяни, заразени от uroboros.

17

rambaldievskievich

преди 4 седмици

До :))): А ти оправен/-а ли си, бе, 12? Кой, бе? И колко пъти, бе? А? 'баси!...

16

Анонимен

преди 4 седмици

Семейното тържество по изпращане на евродепутат е превишило локалните си правомощия

15

Пепи Фейка

преди 4 седмици

Веднага спешно бързо - три бустера от РНК-универсалната Урсулю-ковиТ ваксина срещу тетанус!!!

14

...

преди 4 седмици

Прилича много на ухапване от змия. Ха ха

13

Анонимен

преди 4 седмици

Resident Evil хахаха

12

Нане

преди 4 седмици

На хиндустанските бежанци, е крайно време да им се слагат намордници за да не стават такива сакатлъци... ===)))