Снимка БГНЕС
fallback

Неприятен развой на бойните действия в Украйна предвижда германският вестник Die Welt.

"Войната в Украйна продължава и ако западните страни бързо не предоставят на Киев много повече оръжия, украинската държава ще се изправи пред "критична фаза“ до септември.

През 2024 г. страната няма изгледи да върне окупираните от руснаците територии, се казва в публикацията на Die Welt. "...Напротив, трябва да очакваме нови офанзиви на руснаците и ще има нови териториални загуби...“, се подчертава още в статията.

Според авторите войната едва ли ще продължи още няколко години при този развой на събитията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

219

Анонимен

преди 1 месец

Какво им трябва на ЕС Украйна задължително да победи. Какви интереси има там, че се отказа от евтини ресурси и съсипва икономиката си, изпразни складовете си с оръжия и изпраща милиарди вместо да ги използва за развитие на собствения си народ. Ама била суверенна държава и нямали право руснаците, ами Сърбия не беше ли суверенна държава когато нато я бомби, Ирак не беше ли суверенна държава когато американците нахлува. Питам пак какви интереси има ЕС.

218

Точно така е

преди 1 месец

До Антинатовец - Браво за този пост! Цялата истина, право в очите

217

Бай Член

преди 1 месец

Казано с две думи, статуквото след края на ВСВ вече е изцяло разрушено. Победителите на Райха, сега са изправени един срещу друг. Украйна е кърваво опитно поле, реална електронна игра между основните играчи. И както се видя, Чичо Сам губи, както преди това загуби в Сирия.

fallback