219

Анонимен

преди 1 месец

Какво им трябва на ЕС Украйна задължително да победи. Какви интереси има там, че се отказа от евтини ресурси и съсипва икономиката си, изпразни складовете си с оръжия и изпраща милиарди вместо да ги използва за развитие на собствения си народ. Ама била суверенна държава и нямали право руснаците, ами Сърбия не беше ли суверенна държава когато нато я бомби, Ирак не беше ли суверенна държава когато американците нахлува. Питам пак какви интереси има ЕС.

218

Точно така е

преди 1 месец

До Антинатовец - Браво за този пост! Цялата истина, право в очите

217

Бай Член

преди 1 месец

Казано с две думи, статуквото след края на ВСВ вече е изцяло разрушено. Победителите на Райха, сега са изправени един срещу друг. Украйна е кърваво опитно поле, реална електронна игра между основните играчи. И както се видя, Чичо Сам губи, както преди това загуби в Сирия.

216

Историк от народа

преди 1 месец

На времето Русия спаси Европа от Наполеон, сега ще я спаси от демокрацията, НПО-тата, соросоизма, либерастията и мр ъ сните ла пи на Чичо Сам.

215

Антинатовец

преди 1 месец

До rambaldievskievich, тебе пък какво ти пука за Европа. Тя ни унищожава, бавно и методично, съсипа икономиката ни, заводите ни, енергетиката ни, изпрати децата ни в чужбина да слугуват на западните ***, унищожи цялата ни държавност, общество, всичко. Че до 1989 г. живеехме много по-добре, ама много, в сравнение със сега. И не е работата в разни лъскави глезотии, които тогава нямахме, а в смисъла на целия живот. Той ми мисли за Европа, да мре тая Европа! И да идва Русия да ни освободи!

214

Ха-ха

преди 1 месец

Удри бай Владо, украинската мачка не е от нашите!

213

Историк от народа

преди 1 месец

Тя тая Украйна откакто я измисли Ленин все каши забърква. Украйна е руската Македония. Единственият начин за справяне с нея е пълната окупация. Същото се отнася и за нашите БЮРМовци, ама сме гола вода у БГ-то за да го направим.

212

Анонимен

преди 1 месец

Пръкналата се през 1991 година Расийска Федерация начело с рептила Вова е сатанински експеримент на илюминатите да унищожат славянството.

211

Анонимен

преди 1 месец

Сетила се Мара да се побара. Съвсем за *** ги взехте руснаците. *** , *** , ама приказката им е трезви никога няма да ни победите , пияни никога няма да ви се дадем. Щели да ги победят ???? В студената война концепцията на НАТО срещу СССР беше отстъпление в Англия и стрелба с ядрено оръжие по европа. Та толкова за НАТО. Те и тогава знаеха, че немогат да победят, а сега ясно се вижда. Сега си представете колко беше силен Варшавския пакт и защо се направи всичко възможно да ни унищожат всячески

210

rambaldievskievich

преди 1 месец

Т,ъ,п,и,т,е европейци, особено западните, не разбраха и не веднага, че победа на русия = на тотално и безмилостно заробване (именно - зоробане) на ЦЯЛА Европа!

209

Стефан

преди 1 месец

Брей. Тези от днес как разбраха че думата "ппро$т" се отнася за украинци? Та ямахнаха. Аз имах предвид българи.

208

Стефан

преди 1 месец

Имам съсед. До преди две седмици имаше голям украински байрак на балкона. Сега го махна и сложи малко украинско флагче на простора. "Виж колко е ***" Казвам на жена ми докато се разхождаме. "Сложил го е с жълтото нагоре" . "Не е ***" отговаря тя. "Посоката се обръща"

207

Анонимен

преди 1 месец

НАТО не може да воюва срещу феодални армии, въоръжени с лопатки, сопи, камъни... НАТО е въоръжен със супероръжия, с които може с лекота да се справи с високотехнологични общества, да речем извънземни, но с обикновени селяни не. Затова, белия байрак и на килимчето... Зеленски да го пратят на Марс. Нали вече е американска територия? Пардон, колония.

206

Бай Дрън

преди 1 месец

Какво стана със санкциите, какво стана?

205

Христо Христов

преди 1 месец

До 211 "... явно доста държави не си вземат поука от историята.после ще им струва повече." - така е! Лицеверните и нагли европеидни про'с'таци са неграмотни и не си знаят идторията и затова трябва са бъдат смачкани, но този път завинаги!

204

Анонимен

преди 1 месец

Русия победи НАТО с ракети с чипове от перални машини...

203

Анонимен

преди 1 месец

дайте нападателни оръжия на Украйна и ще видим обрат явно доста държави не си вземат поука от историята.после ще им струва повече.

202

Анонимен

преди 1 месец

"Западът трябва да предостави много повече оръжия на Киев". Не думай! И като ги предостави какво ще стане? Нали до сега предоставяха?! В Украйна няма кой да се бие повече, разберете го това. Повечето украински мъже са или на 2м под земята вече или неспособни да се бият. И да доставят оръжия, няма кой да ги използва. Тази война няма как да бъде загубена от Русия. Уж Русия щяха да отслабват, а то какво стана, точно обратното, Русия отслаби Запада, и ще ги доведе до срив.

201

Анонимен

преди 1 месец

Защо още оръжия? Колко още бедни хорица от Украйна искат да загинат? Тази война е загубена. Колкото по-бързо преговарят загубата си, по-добре.

200

Анонимен

преди 1 месец

Квоооо стана, гущерчета, ко стана?