Снимка: БГНЕС
fallback

Преизбраният президент на Русия Владимир Путин обяви, че той и другите кандидати на изборите имат общи цели, предаде ТАСС.

Путин бе преизбран на поста с 87,28 процента от гласовете на приключилите вчера тридневни избори в страната, показаха данни, публикувани на сайта на Централната избирателна комисия на Русия след обработването на 100 процента от изборните протоколи, на които се позова по-рано днес ТАСС.

"Всеки от нас измина своя път в хода на тази избирателна кампания. Аз знам, и винаги тръгвам оттам, че всеки човек, още повече председател на парламентарна група, има свой възглед за това какво и как е необходимо да направим, за да можем да постигнем едни и същи цели в националното развитие", заяви Путин в обръщението си към другите кандидат-президенти на среща в Кремъл.

"Нашите цели така и така си остават общи, това е безспорно, очевидно е", заяви държавният глава.

"Знам това в резултат на дългото и близко общуване както с вашите партии, така и с вас самите", обърна се президентът към Николай Харитонов от Комунистическата партия на руската федерация (КПРФ), Владислав Даванков от партия "Нови хора" и Леонид Слуцки от Либерално-демократическата партия на Русия (ЛДПР).

Владимир Путин благодари на поддръжниците си на концерт на Червения площад след изборната си победа, заставайки редом с тримата лоялни кандидати, които се изправиха срещу него.

"Ръка за ръка ще продължим напред и това ще ни направи по-силни... Да живее Русия!", каза Путин на тълпата, присъстваща на концерта.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

49

Анонимен

преди 1 месец

Не само това, той ги покани да обсъдят бъдещето на Русия, как всеки от тях го вижда. Сигурен съм, че ще вземе изпълнимите идеи и ще се опита да ги приложи, както прави всеки патриот. А не като нашия гащник, който каза в прав текст - няма значение какви щети ще понесем, важното е на РФ да й е зле.

48

Крепостните

преди 1 месец

Избираха,избираха и пак налетяха на същия Жужак малоумний

47

Путин

преди 1 месец

Да си диктатор е скучно. Няма опозиция, никой не те критикуват, всички ти се мазнят... От време на време си спрягаш, така за разнообразие, една война или едни избори. Обвиниш американците в това и онова... И така времето си лети.

fallback