49

Анонимен

преди 1 месец

Не само това, той ги покани да обсъдят бъдещето на Русия, как всеки от тях го вижда. Сигурен съм, че ще вземе изпълнимите идеи и ще се опита да ги приложи, както прави всеки патриот. А не като нашия гащник, който каза в прав текст - няма значение какви щети ще понесем, важното е на РФ да й е зле.

48

Крепостните

преди 1 месец

Избираха,избираха и пак налетяха на същия Жужак малоумний

47

Путин

преди 1 месец

Да си диктатор е скучно. Няма опозиция, никой не те критикуват, всички ти се мазнят... От време на време си спрягаш, така за разнообразие, една война или едни избори. Обвиниш американците в това и онова... И така времето си лети.

46

накакво прилича това

преди 1 месец

Как може бе? Руски кратунии не се ли научихте най-сетне за кого да гласувате? И за какво? За свобода и демокрация!Така ме сърбят ръцете да пребия някой руснак на улицата. Но се сдържам, да не стане грешка. И да пострада някой съвсем невинен рускоговорящ украинец. Вместо виновния руснак. Което ще бъде огромен гаф от моя страна.

45

АнонимеН

преди 1 месец

РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ Е ОПОЗОРЕНА ЦЯЛАТА ДО СТЕПЕН НА НЕНАВИСТ. СЕГА ВСЕКИ МОРАЛЕН УПРАВНИК С ЧИСТА СЪВЕСТ ЩЕ ПОДКРЕПИ УКРАЙНА

44

Анонимен

преди 1 месец

Браво на руския народ,винаги скача да защити Отечеството.А ние кво правим овцете?Стига с тия Шенгени,еврозони ами да си връщаме България и режима на соца.Няма друго спасение.Българската нация изчезва.Съжалявам,че беше само майтап на Живков,трябваше наистина да станем 16 република сега щяхме да сме добре.Запада е един упадък а Америка тотал щета.Ние от велика страна станахме сбиротък втора Индия.Такава деградация не е имало и по турско робство.Трябва ни една яка диктатура на нас.

43

Анонимен

преди 1 месец

Смях в залата! Ето кой е комикът, *** и шут!

42

АнонимеН

преди 1 месец

ТРЪМП МОЖЕ И ДА СПЕЧЕЛИ АМА МОЖЕ И ДА ЗАГУБИ ХА ХА ХАА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ЩЕ ВИДИМ КОЙ ЩЕ СЕ СМЕЕ ПОСЛЕДЕН! ТОВА ЯДРЕНО ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЯМА ДА СПАСИ РЕЖИМА В РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ АКО ДЖО БАЙДЪН БЪДЕ ПРЕИЗБРАН ЗА 2-РИ МАНДАТ!

41

Анонимен

преди 1 месец

Какво ни интересува с кого си е пил водката някакъв международен бандит и откачалник. Или искате да събирате четения от шепа копейки и два-три тролейбуса, които денонощно дежурят във форума. Е, ако е така, нека се радват тука съвместно на диктатора си. Щом така изпускат в парата, че в България не са фактор за нищо.

40

Анал Русия

преди 1 месец

Всяка вечер лъскам под портрета на Путин. И казачок играя.

39

Василев

преди 1 месец

Всеки ден на занимавате с това изтрещяло Джудже, което е психясало отвсякъде, в главата му се въртят всякакви сценарий как щели да му разпарчетосат великата Русия, ще му вземат страната и ресурсите, и мачка собствения си народ, гърчи го като че.рвеи, 80% в провинцията мизерстват, хвърлил едно пушечно месо на фронта 500 000, едно десет процента постоянно са следени, репресирани и по лагери!Хората махнаха границите хората да пътуват живеят и работят, а той иска да влиза в историята с война!Хю!ЦРУ

38

Анонимен

преди 1 месец

Крим и Севастополь - 10 лет в родной гавани.

37

Ivan

преди 1 месец

П Р Е С Т Ъ П Н И К!

36

Анонимен

преди 1 месец

75, ти си безнадеждно заблуден! Трагедията е, че твърде много като теб с раболепно пред Русия съзнание населяват България и затова държавата ни е обречена!

35

Анонимен

преди 1 месец

Що не се преселиш в Русия, там също е имало България навремето, или предпочиташ от тука да ги прославяш рашките :))) Не че нещо, просто отбелязвам твоето нежелание да ходиш в рая на земята - Матушката ти :)))

34

Анонимен

преди 1 месец

До АнонимеН 33. Няма да е кой знае каква загуба.

33

АнонимеН

преди 1 месец

Е сега и Тръмп като спечели ще взема да се гръмна,щото нищо не разбирам и летя в облаците още

32

Данил Поршин

преди 1 месец

Чакаме Руски знамена и във Одеса .

31

за Путин

преди 1 месец

90% - карт бланш за всякакви действия

30

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 28 Нищо не мога за разлика от тебе, какъв срам за мен :)))