Снимка: БГНЕС
fallback

Ново нападение срещу екип на Спешна помощ. Случаят е от Петрич. Фелдшер и шофьор на линейка отишли на адрес, за да окажат помощ на мъж, който за благодарност им отвърнал с удари.

"Получихме сигнал за човек, употребил алкохол и загубил съзнание. Отзовахме се на адреса и видяхме, че мъжът има белези от наранявания. Брат му каза, че са се сбили и е припадал на няколко пъти. Прецених, че трябва да го транспортираме в болница. Качихме го в линейката, но той започна да буйства и да ме обижда. Удари ме в гърдите”, разказа пред Нова телевизия фелдшерът Мария Петрова.

"Видях, че нападна колежката и се отзовах. Мъжът ме удари в лицето, избутах го от линейката и си тръгнахме. Нямаше какво повече да правим на адреса", поясни шофьорът Костадин Великов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Защо

преди 2 месеца

спестявате етноса на нападателя? Шефът на центъра ясно каза сутринта от кои е. Дебело подчерта - МАХАЛАТА!

14

Анонимен

преди 2 месеца

Не останаха медици. Ако работя в тази сфера до сега да съм напуснял. Учиш 10 години после някакви *** те нападат, бият, потрошат. Дошло е време за казармен режим в държавата.

13

Анонимен

преди 2 месеца

Крайно време е да се изработят и гласуват закони за неправомерното викане на линейки и за насилието над медици. Ако разкараш линейка за не спешен случай, отиваш директно на съд и плащаш разноските в петорен размер. Ако нямаш пари - директно в кауша за няколко месеца или полагаш обществено полезен труд пак няколко месеца докато си платиш глобата. А за побой над медици - трябва да се приравни с нападение над полицай и да няма пощада.

fallback