Снимка: Instagram
fallback

Илия Тодоров от Българската асоциация на пострадалите при катастрофи заяви пред Нова телевизия, че днес ще внесат сигнал в прокуратурата срещу "Мис Силикон" Катрин Йорданова. Причината - публикуван от нея клип, в който се вижда управление на автомобил без ръце.

"Прокуратурата има целия арсенал от възможности, може да се назначат експертизи, които да докажат, че именно Катрин е на този клип", заяви Тодоров. По думите му наказанието за подобно провинение е до 3 години лишаване от свобода.

"Равностойността на автомобила ще бъде изплатена към държавата в случай, че има осъдителна присъда". Това заяви адвокат Силвия Петрова след ареста на "Мис Силикон" за шофиране след употреба на кокаин. Тя даде положителна проба на полеви тест, направен ѝ при проверка на пътя в София в понеделник.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Аха!

преди 2 месеца

Аз четейки коментарите виждам, има проблясъци в Чалгария да се оправят нещата. Хората май спиратмасово да подръжават на образи, като на тази и подобни. Долу силикона, долу долната чалга и ликетата, безполезни на обществото. Хората дълги години иначе издигаха на култ подобни ****муни. Е, времената явно се менят. И за добро!

27

Руя

преди 2 месеца

Тая трябва да си получи ,заслуженото наказание за да си седне на *** и да се кротне.

26

Анонимен

преди 2 месеца

Двоен стандарт баце.... на простосмъртните и обикновенни граждани колите се отнемат веднага и се свалят номерата, а за разни долнопробни к.у.р.в.е.т.и.н.и и наркоманчета ще се чат експертизи и присъди с години.....щели да проверяват дали наистина тя е била на клипа.. то просто е смешно и трагично

fallback