Снимка Фейсбук
fallback

Жена е била пребита на улицата от собственик на заведение, докато тя разхождала кучето си в близост. Побоят бил сериозен - с дървен прът с метален накрайник. Ирена Йорданова е с разбита глава, но успява да стигне до Военна болница за пърпва помощ, съобщи NOVA.

Потърпевшата разказа, че в неделя излязла на обичайната си разходка с любимеца си. Подминала въпросното заведение и от врата след него изскочил мъжът. Той започнал да удря кучето ѝ с дръжката на метла, защото то било препикало входа. От ударите животното е с контузен гръбначен стълб и в момента е с ограничени движения.

Ирена дръпнала настрана кучето си, но мъжът започнал да удря нея. Разранил ѝ главата, след което потърпевшата паднала на земята. Пораженията ѝ са болки в ребрата, два шева на главата, рани и превързана ръка. Ирена Йорданова си е извадила медицинско и е подала жалба в полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

189

Анонимен

преди 3 месеца

Пицарията винаги е пълна, така че негативните отзиви са сигурно от единици хора. Също така едва ли скоро ще фалира, защото е единственото читаво заведение в района. И да, това е заведение за хранене, не е кучешка тоалетна и тази жена е трябвало да съобрази. Да не говоря, че заради такива като нея, от същата тази страна на пицарията където минаваме с детето всяка сутрин за училище, е изобилно от кучешки бомбички всякакви разцветки и размери.

188

Анонимен

преди 3 месеца

Тая да си изпере шушляка и обратно на село!

187

ясно е

преди 3 месеца

Ако имаше строг контрол и солени глоби кучето на тази госпожа нямаше да се изпикае на входа на пицарията .Какво остава на собственика?Трябва всеки ден да им чисти да не говорим кой ще мине през опикано да влезе в заведението му да се храни и пие кафе в изпарения на кучешка урина?Като не се спазват разпоредбите от кучкарите и държавата не реагира ще има саморазправи.

fallback