Снимка: БГНЕС
fallback

Полицията във Велико Търново разследва случай на счупено витринно стъкло на една от фасадите на Музикално-драматичен театър "Константин Кисимов" в областния град. Сигнал за случая е получен на 9 декември около 4 ч. сутринта.

Изпратеният на мястото полицейски екип е установил, че витрината е счупена, след сбиване на двама младежи. В резултат на това е пострадал единият от тях - 18-годишен от старата столица. Той е с порезни рани по главата и лицето, съобщи ОДМВР - Велико Търново.

По първоначални данни младежите били клиенти в нощното заведение в театъра, където е започнал конфликта между тях.

По случая се води досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Анонимен

преди 4 месеца

До селски град ... абе селски град две улици но е пълно с хора и с постоянно живеещи чужденци , освен туристите. И всеки жител следи останалите и донася където трябва кой къде ходи и какво прави въз основа на което се изгражда политкоректно мнение. Не е много приятно за живеене място. ...

23

Анонимен

преди 4 месеца

В района на театъра и на общината от както се помня е пълно със заведения , ако мога така деликатно да се изразя. Лично на мен това не ми харесва , но нимой не ме пита.

22

Анонимен

преди 4 месеца

Галерията беше най-бесното свърталище. Такъв вертеп и на филм не сте виждали, бъдете сигурни:-) Интересно ми е друго заведение където имам безброй приятни часове -Синята лодка, дали още работи?

fallback