Снимка: БГНЕС
fallback

Сумата, която маскираните и въоръжени грабители са задигнали от банковия трезор в Благоевград е над 150 хил. лв., е неофициалната информация, съобщават от "24 часа".

Под надзора и ръководството на Окръжна прокуратура - Благоевград се води разследване за въоръжен грабеж на парична сума в особено големи размери.

В ранните часове днес, около 6,30 ч. на площад "Македония" в гр. Благоевград служители на охранителна фирма, извършващи служебните си задължения в банков клон, са нападнати от три лица, като един от охранителите е прострелян. Той е настанен за лечение в МБАЛ - Благоевград.

Извършителите на деянието се издирват.

Към момента се извършва оглед на местопроизшествие, провеждат се разпити на свидетели и се изясняват всички факти и обстоятелства по случая.

Разследването продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

Менталист

преди 5 месеца

Ще ги хванат.Не защото са оставили следи,а защото са се издънили със сумата.Просто акцията не оправдава откраднатото.Ако иат шеф,или са наети като професионалисти,ще има наказания.А ако са отделна група без шеф,ще се изпокарат за парите.За толкова пари не могат да се обезпечат всички със ,,по апартаментче".А ако има и други намесени освен тримата пищолджии,вече са се изпокарали и намразили.А както знаем има и прострелян служител.Направо са си се издънили.Очаквайте развръзка скоро.

30

Коментатор

преди 5 месеца

Кой за каквото е учил и кой за колкото може. Нямат акъл да станат програмисти и финансисти и да правят балата. Ако не ги хванат сега, другият път. Не ги чака бляскаво бъдеще.

29

Коментатор

преди 5 месеца

Таман за едно апартаментче в региона.

fallback