Снимка: БГНЕС/ЕРА
fallback

Следващият мач на Кубрат Пулев срещу поляка Анджей Вавържик има нова дата. Той бе изместен с близо две седмици и ще се проведе на 14 декември.

Първончално бе обявено, че Кобрата ще се завърне на ринга на 2 декември с двубой срещу Вавържик зала "Уилоубрук" в Чикаго, но всъщност битката ще бъде на 14 декември в зала "Хангар" в Коста Меса, Калифорния, съобщава bTV.

В своята кариера на професионалния ринг Кобрата има 29 победи (14 с нокаут) и 3 загуби. Неговият противник Анджей Вавържик има актив от 34 победи и 2 загуби.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Анонимен

преди 5 месеца

"Най-вероятно си 120 килограмов плондер, избиващ комплекси в нета." ---------- ---------- ------------ Еми не съм нито 120-килограмов, нито плондер, нито си избивам комплексите. Друг си избива комплексите като прави скандали в чалготеките като бие много по-слаби от него лапетии и деца. България никога няма да мръдне в развитието си ако някакъв питeкaнтpоп стои по-високо от закона защото спечелил някакви мачове по бокс, купил си дипломи (от комплексите си) и раздава акъл какъвто няма. Айде пътя!

21

Анонимен

преди 5 месеца

"Откога стана забранено да се коментират боксовите умения и интелекта на Опулев? Откога трябва да си световен шампион по бокс за да пишеш за него? " ----- Никога не е било забранено. Не трябва да си световен шампион по бокс за да пишеш за него. Интелекта му не определя спортната му кариера. Спортната ми кариера определят успехите му в бокса. Едва ли си Айнщайн или атомен инженер. Най-вероятно си 120 килограмов плондер, избиващ комплекси в нета. Знам кой какво е казал по-добре от теб.

20

Анонимен

преди 5 месеца

Ще е готино ако му организират пак мач в Арена София.

fallback