Снимка: БГНЕС
fallback

След незабавно проведени издирвателни мероприятия, със заповед за задържане до 24 часа е задържан мъжът, който около 14:00 часа днес е прострелял 29-годишна жена в градски парк в ж.к. „Еленово“ в Благоевград.

Той е на 49 години от с. Баня, община Разлог.

Oще по темата
Според полицията извършителят е бивш съпруг на жената от ромски произход. В парка в квартал Еленово бе открит пълнител от пистолет.

Пострадалата майка на 4 деца има входна и изходна рана под ключицата. Пред Спешно-приемно отделение се събраха близки на простреляната, които казаха, че са им се обадили, че "Ани е простреляна".

По случая е образувано досъдебно производство. Работата продължава под надзора на ОП-Благоевград.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 6 - Байноооо, фашизъм е имало само в Италия. Другарите след 9-и септември започват да използват думата "фашизъм" за щяло и нещяло, откъде да знаят какво точно означава тя?

6

Анонимен

преди 5 месеца

20-те години на 20 век в България са се стреляли по улицата, политически убийства, ВМРО е издавало смъртни присъди, жандармерията е убивала и набучвала глави на колове по площадите, но нашите нови историчари от "Историчария.бг" много харесват периода. Харесват фашизма много. Говорят за фашизма 1923-1944 година с много умиление и нега в очите.

5

Анонимен

преди 5 месеца

Нито една повече.

fallback