7

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 6 - Байноооо, фашизъм е имало само в Италия. Другарите след 9-и септември започват да използват думата "фашизъм" за щяло и нещяло, откъде да знаят какво точно означава тя?

6

Анонимен

преди 5 месеца

20-те години на 20 век в България са се стреляли по улицата, политически убийства, ВМРО е издавало смъртни присъди, жандармерията е убивала и набучвала глави на колове по площадите, но нашите нови историчари от "Историчария.бг" много харесват периода. Харесват фашизма много. Говорят за фашизма 1923-1944 година с много умиление и нега в очите.

5

Анонимен

преди 5 месеца

Нито една повече.

4

Анонимен

преди 5 месеца

Откакто забраниха боя със закона на Подмяната, почнаха да се стрелят.

3

Актуалната логика

преди 5 месеца

Предполагам, че след няколко часа ще го пуснат след като обещае, че повече няма да прави така, а близките на жената ще набият медиците.

2

История

преди 5 месеца

Едно време моят дядо, на баба баща, бил много ревнив и лош. Веднъж с жена си отишли пеша в съседното село, където била омъжена сестрата на стария дядо, на гости. По пътя обаче жената на дядо се отбила някъде из гората по нужда, стария дядо помислил, че отишла да се види с чужд мъж и като почнал да я бие на сред пътя, бой, бой, баба казваше докара я на гърба, със счупен гръбнак, няколко дена лежала и починала. Баба била дете, тя беше родена 1919 г., значи някъде края на 20-те години се е случило

1

Анонимен

преди 5 месеца

Сега някои хора ги тресе дисонанс - да го мразят ли, защото е прострелял жена, или да го защитават заради произхода му.