Снимка: БГНЕС

Компанията СКИМС, която е основана от риалити звездата Ким Кардашиян, ще бъде официалният доставчик на бельо за играчите от Националната баскетболна асоциация, Женската национална баскетболна асоциация и националния отбор на САЩ по баскетбол.

В понеделник НБА подписа многогодишен договор с компанията на Кардашиян, като контрактът бе ратифициран лично от комисаря на Лигата Адам Силвър, както и от популярната инфлуенсърка.

"Изключително горда съм от партньорството, което СКИМС постигна с НБА. Това показва нарастващото влияение, което има СКИМС. Заедно СКИМС и НБА ще свързват хора от различни прослойки чрез модата, спорта и таланта и нямам търпение да видя резултатите от това сътрудничество", каза 43-годишната Кардашиян при подписването на договора.

Компанията СКИМС беше основана през 2019 година, като през юли тази година нейните активи бяха оценени на 4 милиарда долара.

Преди дни компанията пусна нова серия бельо за мъже, а рекламни лица на кампанията са баскетболистът на Оклахома Сити Тъндър Шай-Гилджъс Алекзандър, футболистът на Ал Ахли Неймар и състезателят по американски футбол Ник Боса от Сан Франциско 49ърс, отбелязва БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase