Снимка: БГНЕС/ЕРА
fallback

Трима души са загинали при удар на украински дрон по село Лави в Белгородска област, предадоха ТАСС и Франс прес, като цитират информация, публикувана в Телеграм канала на губернатора на областта Вячеслав Гладков.

"В резултат на повторния обстрел на територията на санаториума в село Лави във Валуйски окръг са загинали трима мирни жители. Украинските въоръжени сили хвърлиха от безпилотен летателен апарат взривно устройство, докато хората са се намирали на улицата. Двама мъже са загинали на място от получените рани. За живота на един пострадал лекарите се бориха до последно, но получените травми бяха несъвместими с жизнената дейност", съобщи Гладков.

По-рано беше съобщено, че дрон е хвърлил две бомби на територията на санаториума в село Лави. В резултат е била повредена фасадата на сградата и разбити четири прозореца./БТА

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

70

77

преди 8 месеца

Бой по украинските садисти избили хиледи деца

69

Анонимен

преди 8 месеца

Украинци, бягайте в славянските държави или в Унгария, Румъния и се спасявайте, предавайте се на руснаците и не се връщайте , докато не свърши този конфликт, за да оцелеете и живеете, не се колебайте, просто бягайте от Украйна, докато е време!

68

Анонимен

преди 8 месеца

Страх , не страх, украинците трябва да си потърсят правата и свободата и да възстанат срещу Киевската хунта с протести, която хунта и без това ги убива и използва за пушечно месо. Най-малко да искат мир, ако не могат да си осигурят свободата, поради страх!

fallback