70

77

преди 8 месеца

Бой по украинските садисти избили хиледи деца

69

Анонимен

преди 8 месеца

Украинци, бягайте в славянските държави или в Унгария, Румъния и се спасявайте, предавайте се на руснаците и не се връщайте , докато не свърши този конфликт, за да оцелеете и живеете, не се колебайте, просто бягайте от Украйна, докато е време!

68

Анонимен

преди 8 месеца

Страх , не страх, украинците трябва да си потърсят правата и свободата и да възстанат срещу Киевската хунта с протести, която хунта и без това ги убива и използва за пушечно месо. Най-малко да искат мир, ако не могат да си осигурят свободата, поради страх!

67

Анонимен

преди 8 месеца

До Бай Дрън"Напълно съгласен. Украинският народ, дори тия с полско и други самосъзнания, трябва да осъзнаят, че не Путин им е проблемът, а собственото им правителство! Влизайки в тоя филм, милиони още ще загинат за кефа на шепа хора в Киев!" ... , те са безсилни украинците, много украинци опитаха да се борят за свободата си и бяха убити или изтезавани, журналисти, политици, обикновени хора, младежи, всякакви хора, те се страхуват много от Киевската нацистка хунта, шанса за спасението е Русия!

66

Анонимен

преди 8 месеца

До Христо ХристовАз не мисля, че вината е на ЕС , държавите от ЕС понасят огромни загуби, икономически и енергетически ги отслабиха и нямат никаква полза от тази война и от украинците, а неотдавна осъдиха украински управляващи, защото искали данъци от една американска фирма и това било "блокиране", а че те блокират украински фирми и фирми на европейски държави и ги съсипаха и беше взривена газова тръба за милиарди и торовата тръба с азот от Русия за ЕС, това за тях няма значение, а за своето с

65

Бай Дрън

преди 8 месеца

Напълно съгласен. Украинският народ, дори тия с полско и други самосъзнания, трябва да осъзнаят, че не Путин им е проблемът, а собственото им правителство! Влизайки в тоя филм, милиони още ще загинат за кефа на шепа хора в Киев!

64

Анонимен

преди 8 месеца

68: много си кух и как въобще пазиш равновесие е загадка. Говорим за мирни граждани, но какво да ти обяснявам

63

Абе

преди 8 месеца

Харков, Херсон, Одеса и дунавските територии май ще се присъединят към Русия.

62

блицкриг

преди 8 месеца

В селото е имало панаир на дронове а в санаториума китайски съветници.

61

Анонимен

преди 8 месеца

Избивай руската измееет

60

Анонимен

преди 8 месеца

Какъв хубав ден

59

До 60

преди 8 месеца

Цитата е от книгата на Захари Стоянов-,,Левски ", вече ако считаш че автора лъже си е твое мнение, малко руско ама айде, може ако искаш да го провериш, в смисъл че ако не ти е някакво толямо усилие

58

пенсионер

преди 8 месеца

вова, наборе, заграждай и избивай фашистите, без милост, семето им да не остане на земята!...стига с това милосърдие!

57

до 56

преди 8 месеца

Со*ол си ти. Кой определя, че държавата е чужда? Донбас е вече част от Русия. И това го решиха хората, които живеят там. И те се борят ежедневно срещу киевския терор, който стреля по жилищните квартали на големите градове там. Кой нормален ще иска да е под управлението на хунта, която го избива? Или викаш, ако САЩ не кажат, значи хората на място нямат думата? Аман от прости продажници.

56

Анонимен

преди 8 месеца

Престанете да пишете пропагандата от комунизма че Левски е предаден от българин и народа ни не го осводил, защото е нямало интернет и никой не знаел откъде минава конвоя! Това беше агитпроп във време в което искаха да ни обезличат като народ, предадоха Македония, два пъти ни предлагаха за съветска република!

55

Анонимен

преди 8 месеца

Ако някой друг убива, това не ти дава правото и ти да убиваш. Ще има ли сега заповед за арест на Зеленски от Хага???

54

Христо Христов

преди 8 месеца

До Анонимен/41 "И кой е казал,,Който ни освободи той ще ни и пороби!" Левски!" - щот не е знаел кви без'р'одни пла'змодии ще го цитират.

53

Анонимен

преди 8 месеца

Брава Горбачов! Хубава перестройка.

52

Христо Христов

преди 8 месеца

До Анонимен/36 "Как може една държава, пропита от дива корупция, с неонацистки паравоенни формирования, отнемаща елементарни права на другите етнически общности да претендира за ЕС и НАТО" - къф е проблемът? ЕС и нато са си синоним на кирупция и развъждане на тероризъм.

51

Bai Dun

преди 8 месеца

Всички окраински терористи на съд !!!!