Снимка: БГНЕС
fallback

"Не съм отправял заплахи и не съм запознат с делото". Това каза в съдебната зала заподозреният за обезобразяване на 18-годишното момиче от Стара Загора с макетен нож, цитиран от "24 часа".

Георги Георгиев обжалва оставането си в ареста пред Окръжният съд в Стара Загора. 26-годишният мъж е обвинен за посегателство срещу 18-годишната си бивша приятелка. Тя е със счупен нос и 400 шева по тялото, след множество прорезни рани.

Садизмът, на който е било подложено момичето, шокира цяла България и предизвика вълна от гневни коментари в социалните мрежи, включително и остри реакции от политици. Още по-яростна беше реакцията, когато се разбра, че обвиненият в насилието всъщност е на свобода. Пуснат е без мярка от Окръжния съд в Стара Загора на 5 юли.

В цяла България се проведоха протести, за да кажат „не” на насилието и да изразят подкрепа за 18-годишното момиче от Стара Загора, станало жертва на агресия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Анонимен

преди 9 месеца

Дано му дадат повече години,да се запознае садистчето!

29

Митака

преди 9 месеца

Тоя само като му гледаш наглата муцуна ти става ясно, че е виновен, както за това престъпление, така и за много други.Поне 30 години затвор - ей това наистина ще е справедливост.

28

Анонимен

преди 9 месеца

Спрете да му показвате лицето на тоя у.род!

fallback