Снимка: БГНЕС
fallback

9 от мигрантите, заловени на АМ "Тракия" край Нова Загора, са докарани за преглед в болницата в Сливен. Четирима са изписани и ще бъдат настанени в центъра за бежанци в Харманли, предаде кореспондентът на БГНЕС.

Останалите петима в момента преминават през различни изследвания.

Oще по темата
Състоянието на всички мигранти, преминали през болничното заведение, е задоволително. Част от тях разказали на медиците, че не са се хранили и не са приемали течности от 2 дни.

32-ма мигранти бяха задържани на АМ Тракия, на 250 км в посока София, преди Нова Загора. Те са били превозвани в бус, чиито шофьор е избягал и се издирва.

Вероятно е имало катастрофа на микробуса, тъй като той беше със спукани гуми и счупено предно стъкло. Спешна помощ- Сливен транспортира пострадалите в лечебни заведения. На място бе оказана помощ на по-леко ранените.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Някой

преди 10 месеца

Не ги мъчете. Дайте им по един салам и да заминават за големият съюз Салам Байрям ЕС запад така пара работа тук там лъжи вериж ооо бате ААА еее то май ааа мюсли работа ехеййй.

14

Анонимен

преди 10 месеца

С тия 20 К евро на човек ги направиха заложници,че да ги върнат,ако не ги приемат,интересно и тази тарифа и за децата ли важи щом някои идват с деца,които как ще се откупят,кога ще изкарат 20 К и за тях,че да отпътуват без документи както практикуват иначе ще ги задържат с години докато си изкарат документи и пари легално да пътуват за където са тръгнали.

13

Анонимен

преди 10 месеца

Нашиите министри тихичко подписаха заповедта на Урсула да плащаме по 20 хиляди евро на калпак ако не искаме бежанците и ги гоним. Браво Кире,браво Тикво,браво Ристе

fallback