Снимка: БГНЕС
fallback

Интерпол свали от издирване починалия Ангел Христов, познат като единия от Братя Галеви. До вчера името му продължаваше да стои в списъка с издирваните престъпници с червен бюлетин на Интерпол, показа репортерска проверка.

Днес вече Христов е премахнат, като е останал Пламен Галев.

Oще по темата
Според официалния смъртен акт, издаден от общината в Дупница, Христов е починал на 3 юни. След като тялото му бе иззето от полицията по разпореждане на прокуратурата, направена бе аутопсия и идентификация. Две дни по-късно тогавашният вътрешен министър Иван Демерджиев обяви, че категорично е доказано, че трупът е на Христов.

В съобщението за смърт, издадено от лекар в частната болница в Дупница пишело, че е починал в болницата, а фамилията му бе сгрешена. Наложило се документът да бъде върнат за поправка. В списъка на Интерпол пък е объркано първото име и е записан Ангуел, пишат от "24 часа".

Христов почина мистериозно преди две седмици, все още неясно къде - в дома си в с. Ресилово или в частната болница в Дупница, без въобще да се разбере предварително, че си е в България. Погребан бе в затворен ковчег на 8 юни, а да го изпратят в последния му земен път пристигнаха Златомир Иванов-Баретата, Тоци, Стъклето, Хари, Каплата, Конана, Клеменца и др.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Анонимен

преди 10 месеца

Узбекистанецът от Соло къде е?

18

Анонимен

преди 10 месеца

Как частната болница ще констатира смърта на лице без това лице да е било записано постъпило след медицински приемен преглед с жалвания за чести болезнени състояния по направление от здравен специалист или спешно транспортирано от скора помощ в състояние на усложнено прединфарктно състояние и да е настанено по спешност за навременна здравна помощ с лекарска специална намеса за бързи действия за лечение или по направление от една болница в друга поради наложителни причини за своевременни действия

17

ХАХАХАХА

преди 10 месеца

То оставаше и да продължават да го издирват,не че през цялото време са го търсили ! Щом е успял да си дойде ,а може и да си е бил тук ,ясно как ги издирват.....

fallback