Снимка: БГНЕС
fallback

Адриан Антонов е карал с около 100 км/ч. Това сочи експертиза, която е изследвал скоростта му по 3 методики, цитирана от "24 часа".

Те дават различни резултати - от 90 и няколко км/ч до малко над 100 км/ч. Самата експертиза не е готова в цялост, но именно тя ще бъде приложена днес по време на мярката за неотклонение на мъжа.

Там Софийската градска прокуратура ще поиска постоянен арест за Антонов, който е обвинен за смъртта на младата двойка Явор и Ани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

59

Анонимен

преди 1 година

И вчера цял ден слушахме нагли обяснения и оправдавания на убийството което не знам защо квалифицират като по невнимание и явно умишлено не са събрани никакви адекватни доказателства или са заличени така да се каже защото ако имаш триста метра спирачен път си карал с много висока скорост. Второ не си направил опит да спреш и трето наемаш адвокати които хитруват. Те ни пробутват някакви си сто километра които обаче също са недопустими.

58

Анонимен

преди 1 година

бръмченето на този таралясник се е чувало сигурно от моста при Захарна фабрика ----////----- Той е идвал от Центъра, КЪМ Захарна фабрика.в тая посока е нанагорнище и много се съмнявам след трамвайната линия да е успял да вдигне повече от 90-100.

57

Анонимен

преди 1 година

Но той е добро момче. С добри оценки, заслепен бил, колата неизправна, наглите пешеходци къде пресичат? Те не се ли оглеждат? Ще оттърве бала мамин сладък-това голяма трагедияСямо със 100км ги е помлял, и пробите му чисти(не вярвам) .Направо ми се повръща от родата, по-добре да замълчат и да не се излагат.

fallback