Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Трима души, сред които бременна в 7-мия месец жена и военен, са заловени, докато са превозвали четирима нелегални мигранти, съобщи БНТ като се позова на свои източници.

Те са засечени в късния следобед вчера в Пловдивско.

Полицаите останали изненадани, че сред участниците в престъплението има и бременна жена. Вероятно чрез нея, останалите двама мъже трафиканти, разчитали да заблудят властите при евентуална проверка.

Разследването вероятно ще се поеме от Военната прокуратура, тъй като сред трафикантите се оказва и кадрови военен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

44

36 припомня, че

преди 1 година

"... цялата държава беше опасана от напоителни канали и съоръжения", но не знае що е това напояване по гравитачен път. По нашите земи го има от хилядолетия. Всеки имот е опасан от вадички, които използват естествени наклони. Запушени са с по един чим - буца пръст, която и дете може да повдигне с една мотика. Вдига го и водата облива целия парцел. Твоите другари заравниха тези вадички и сложиха едни пръскалки, които етносът окраде още през 1990 г. За индустрията няма смисъл да пиша.

43

От привичка

преди 1 година

Та чак до динамичен стериотип. Военни, полицайчета, пожарникарчета пенсии тавански. Реално полза от тях..ЙОК. Имитират работа, през което време работят единствено по мафотски, престъпни схеми. А, и още нещо-след като се наспят хубаво през нощтните смени през деня си подстригват райграса из вилите, бодри, смели, здрави.Работилите и създавали блага в екстремни условия по6 месеца в ревящите ширини на 12 часов работен ден, че и аврали, специалисти на конвеера и на работното място да духат супата.

42

Анонимен

преди 1 година

Едно време прекарваха бензин за Сърбия, сега мигранти. Все далавера.

fallback