Снимка: БГНЕС/EPA
fallback

Британският министър на околната среда си навлече огромен брой коментари след думи, относно наличностите в магазините в страната, съобщи Гардиън.

Много граждани подадоха сигнал за липса на основни продукти. Основно става дума за доматите, които поради забавени доставки, са в наличност в много малко магазини.

Министър Терез Кофи коментира ставащото пред парламента и обясни, че ситуацията може да продължи между две и четири седмици.

Oще по темата

Призова хората да наблегнат на сезонни храни, произвеждани във Великобритания, като даде пример с британските репички.

Тя смята, че те могат да заменят вносните домати. Веднага последва реакция от говорителя на британския премиер.

Представителят на Риши Сунак обясни, че министър Кофи е опитала да промотира родното производство, но всеки гражданин е свободен да купува продукти според своя вкус.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

43

Анонимен

преди 1 година

Британците,вместо да се занимават с Русия,да си гледат празните рафтове на стоки и зеленчуци! А онова Ромче от Индийски произход,да не се бърка в чужди "политики" които изобщо Не са му ясни! Турчето с рус алаброс бивш Министър председател,му се щяло,да става Генерален секретар на Фашисткия Американски военен блок НАТО в Европа Шантава" политика" показват и демонстрират "граждани"на Чужди държави,пребиваващи,по един или друг начин на "Острова"!То си е за тяхна сметка де!-:)Но засягат и останалите

42

Кралица консорт

преди 1 година

Яжте пасти!

41

Това е верно

преди 1 година

Няма чушки, домати и щандовете им са празни. Виси само табелката х 2 per person. Току-що се връщам от Лидл. С яйцата е същата картинка. Отдавна.

fallback