Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Пет вторични труса с магнитуд между 4,4 и 4,8 са станали тази нощ в района на град Палу в засегнатия от силните земетресения преди две седмици окръг Елязъг, предаде турската държавна телевизия ТРТ Хабер.

Oще по темата
Сеизмичната активност след двата силни труса на 6 февруари от 7,7 и 7,6 по Рихтер и епицентър в окръг Кахраманмараш остава висока.

В района на град Палу бяха регистрирани пет силни вторични труса с магнитуд 4,8, 4,7, 4,6, 4,5 и 4,4.

Според информацията на сайта на Дирекцията за управление при бедствия и извънредни ситуации (АФАД) земетресение с магнитуд 4,7 е станало в 03.37 ч. (02.37 ч. българско време) на дълбочина 11 километра. Две минути по-късно в същия район е регистрирано друго земетресение с магнитуд 4,8.

В 04.07 ч. (03.07 ч. българско време) в Палу е бил регистриран друг трус с магнитуд 4,6 по Рихтер.

В 05.29 ч. (04.29 ч. в България) е станало земетресение с магнитуд 4,4, а в 06.45 ч. (05.45 българско време) - с магнитуд 4,5.
(БТА, Мина Димитрова)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

до 12

преди 1 година

Ама безплатно ви пускат ГМО продукти по домовете или вие си избирате да си ги купите.. нямам думи, хората изплискаха легена, толкова злобни, завистливи и без капка самокритичност.. Гледайте си осрания *** и си оправете вашия двор! Напротив Левски, ако беше жив сигурно щеше да е там и да помага, а не да пише подобни коментари без капка морал под статия.. Ходете си забършете гъзовете, че воните.

18

Анонимен

преди 1 година

Никога не се радвайте на нещастието на хората, все едно от къде са. Не се знае кой, какво го чака, така че преди да злорадствате мислете, ако вие бяхте на тяхно място и след това пишете! Дано хората да се оправят по бързо!

17

Анонимен

преди 1 година

Турция ще стане остров.

fallback