Снимка: БГНЕС
fallback

В Южен Афганистан е регистрирано огнище на неизвестно на този етап заболяване, съобщава БГНЕС.

Огнище на неизвестно заболяване е отнело живота на две деца в провинция Забул в южната част на Афганистан, съобщи телевизия TOLO news, позовавайки се на думите на ръководителя на местното здравно управление.

По думите му, за денонощие в района Шаджой в югоизточната част на провинцията, са се заразили най-малко 80 души, а две деца са починали.

За какво точно заболяване става точно въпрос, не се уточнява. Основни симптоми на инфекцията са силна треска и кръвотечение от устата и носа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

до 6

преди 1 година

хахаха, и тва мое стане ко им наредят государите пардон шефа от ЮЕС ЕЙ, и ЙЕСманите веднага даже още преди туй ффсичко ше изпълнят по бързо и от комсомолчета

6

Изтрит коментар

преди 1 година

от вчера до изтривател: Да не са ви глобили за език на омразата, че така бясно триете? Гледам публикация за забрана на синьото и розовото за бебета, щото цветовете били полова диксриминация - как така ще определяме пола на бебето?! И от 172 коментара останали само 13!!! После попадам на друго - 97 годишна осъдена в Германия за нацизъм?! Отварям с надежда да прочета кой идддиотттт е произнесъл присъдата и не шещ ли - статията я няма, грешна страница!!! Що не се самоизтриете завинаги?!

5

Анонимен

преди 1 година

Звучи като разновидност на ебола.Махайте го онзи терорист от СЗО докато не са измряли всички!

fallback