7

до 6

преди 1 година

хахаха, и тва мое стане ко им наредят государите пардон шефа от ЮЕС ЕЙ, и ЙЕСманите веднага даже още преди туй ффсичко ше изпълнят по бързо и от комсомолчета

6

Изтрит коментар

преди 1 година

от вчера до изтривател: Да не са ви глобили за език на омразата, че така бясно триете? Гледам публикация за забрана на синьото и розовото за бебета, щото цветовете били полова диксриминация - как така ще определяме пола на бебето?! И от 172 коментара останали само 13!!! После попадам на друго - 97 годишна осъдена в Германия за нацизъм?! Отварям с надежда да прочета кой идддиотттт е произнесъл присъдата и не шещ ли - статията я няма, грешна страница!!! Що не се самоизтриете завинаги?!

5

Анонимен

преди 1 година

Звучи като разновидност на ебола.Махайте го онзи терорист от СЗО докато не са измряли всички!

4

дедо Ташунко

преди 1 година

Дано икономическите емигранти не го донесат в Родината това заболяване. Съществува такава опасност. Европа е тютлюгювеч от всякакви креатури от всички кътчета на света. Само маймуните в Африка все още не са решили да бягат в Европа и си стоят мирно по клоните. Все още. На всички читатели тук пожелавам весело посрещане на празниците, много здраве и "всяко зло да ви забрави", както казват из шоплука.

3

Анонимен

преди 1 година

Пак ли ? Каква са яли тези афганистанци?

2

Анонимен

преди 1 година

В България заболяването е известно ,НО нелечимо,нарича се герберастия !

1

Изтривател

преди 1 година

Изтриването е възможно и необходимо. Над 90% от мненията не касаят публикациите, оплюват се авторите на статиите, влиза се във форума не за да се коментира, а да се ползва нецензурен език и обидни епитети към отделни участници и т.н.