Снимка: БГНЕС
fallback

Служител на МВР блъсна дете на пешеходна пътека в софийското село Лозен и избяга от произшествието, съобщава Bulgaria ON AIR.

9-годишното дете пресичало на пешеходна пътека, когато било ударено от кола. Инцидентът е станал около 19 часа.

Детето е с охлузни рани, но е откарано в болница за преглед и изследвания. Вместо да спре и помогне, шофьорът е избягал. Свидетели хвърляли бутилки и счупили задното стъкло на колата.

По-късно полицаи намерили шофьора, който е задържан. Оказало се, че е служител на Жандармерията.

В момента на инцидента той не е бил на работа. Служебното му оръжие е иззето.

Той отказва да съдейства и да бъде тестван за алкохол и наркотици.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

Факт

преди 1 година

Лично задължение за пряк надзор Съгласно чл. 125, ал. 3 от Семеен кодекс (СК) родителят осигурява: постоянен надзор по отношение на малолетното (до 14 годишна възраст) си дете; подходящ контрол на поведението на непълнолетното (от 14 до 18 годишна възраст) си дете.

39

Iordan Ivanov Geolog

преди 1 година

Новост от 2022 е използването за тотално проследяване,центриране,увреждане вкл обемно на купето на нагло престъпни дигитално холограмни оръжия рекламирани като "ЕКО СТИКЕРИ". След получен сигнал от експерт на МВР се наложи да проведем тестове.След залепване на НЕЗАКОННИЯ СТИКЕР на предно стъкло експерта и синът му са получили остро главоболие експерта губи внимание в критични зони/остър пси блокаж.. ЗАКОНЪТ ИЗРИЧНО ЗАБРАНЯВА ЛЕПЕНЕТО НА ПРЕДНИ стъкла на отвличащи вниманието лепенки..

38

Ей, маймуни

преди 1 година

Като ги събират от кол и въже така ще е. Полицията е огледално отражение на нацията, не може да се отървем от вредните ла й ненца във всяка сфера на живота-лекари, прокурори, съдии, строители, администрация, и т.н. , много са свестните, но те си мълчат за некомпетенти и некадърни колеги. Има нещо сбъркано в държавата.

fallback