40

Факт

преди 1 година

Лично задължение за пряк надзор Съгласно чл. 125, ал. 3 от Семеен кодекс (СК) родителят осигурява: постоянен надзор по отношение на малолетното (до 14 годишна възраст) си дете; подходящ контрол на поведението на непълнолетното (от 14 до 18 годишна възраст) си дете.

39

Iordan Ivanov Geolog

преди 1 година

Новост от 2022 е използването за тотално проследяване,центриране,увреждане вкл обемно на купето на нагло престъпни дигитално холограмни оръжия рекламирани като "ЕКО СТИКЕРИ". След получен сигнал от експерт на МВР се наложи да проведем тестове.След залепване на НЕЗАКОННИЯ СТИКЕР на предно стъкло експерта и синът му са получили остро главоболие експерта губи внимание в критични зони/остър пси блокаж.. ЗАКОНЪТ ИЗРИЧНО ЗАБРАНЯВА ЛЕПЕНЕТО НА ПРЕДНИ стъкла на отвличащи вниманието лепенки..

38

Ей, маймуни

преди 1 година

Като ги събират от кол и въже така ще е. Полицията е огледално отражение на нацията, не може да се отървем от вредните ла й ненца във всяка сфера на живота-лекари, прокурори, съдии, строители, администрация, и т.н. , много са свестните, но те си мълчат за некомпетенти и некадърни колеги. Има нещо сбъркано в държавата.

37

MaйMyнaтa

преди 1 година

А на мен ще ми пишат aкт, че не съм спрял ва пешеходна пътека. Точки 8 и 100 лв. Иэнерви се кeлешот, 90ти набор, че на дрегера 00.00

36

Анонимен

преди 1 година

На всеки може да се случи недай боже ,стрес за шофьора поражение за пешеходеца.. Децата изкачат на пътя възрастните също затова на повечето пешеходни пише ,,.Погледни ,,Не толелирам пияните или хората употребени наркотици ,но не смея да съдя защото в живота нищо не се знае .... Видях една баба как пресече зад рейс след като слезна без да се огледа и човека я блъсна ....Тя почина и се търсеше отговорност от шофьора които не караше бързо и имаше семейство в къщи .... Не съдете!

35

Анонимен

преди 1 година

Много Вредни Рецидивисти - МВР.

34

Анонимен

преди 1 година

В полицията имат голям проблем с подбора на служителите, ама много голям.

33

Анонимен

преди 1 година

Нежна душа е ушевият! Притеснил се викаш от бутилките и избягал... Иначе е бил образцово пионерче като дете.

32

Букария на три ракии

преди 1 година

Бойко е виновен.

31

Анонимен

преди 1 година

Че това е инстинкт за самосъхранение. Ако по вас хвърлят бутилки и ви счупят стъклото на колата, дали ще ви е до спиране, все едно дали сте от МВР, МО или МВнР. Или трябва да стане като с таксиджията, че да се коментира кой е прав и кой крив. А в последния случай ще се окаже, че май таксиджията е крив. И друго....щом са успели да се съберат и счупят стъклото, явно човека не е бягал първоначално, но е тръгнал да бяга от страх после. И бе насаждайте омраза, че на всеки шофьор може да се случи.

30

запознат

преди 1 година

По голямо ОПГ от МВР няма в България

29

Добре де

преди 1 година

ако това е ежедневие и полицията с нищо не се различава очевидно от организираната и неорганизираната престъпност, кой реално трябвада пази мойте две деца като са сами след училище и се прибират към дома.... какво да им обясня ако нещо стане и се наложи да се обадят примерно на някой, какво да им обяснявам честно??!! оправяйте се сами, че ония са много "зле" куките ли кво точно.... баси

28

МВР какво е?

преди 1 година

Да точно така организирана престъпна група!

27

Анонимен

преди 1 година

Да, най-добре е да се ликвидира МВР, развъдника на престъпници.

26

Анонимен

преди 1 година

В тая държава, докато не заиграят бесилките, нищо няма да се промени!

25

Анонимен

преди 1 година

А това се е случвало и преди години. И винаги. Хайде да ликвидираме МВР, че един на хиляда прави глупости.... И като няма МВР, що правите като ревете на 112..

24

Анонимен

преди 1 година

Как може да счупят задното стъкло на добрия човек с бутилки? Та той сигурно е бързал, не е имал време да се занимава с някакви прегазени деца!

23

Анонимен

преди 1 година

Тук 5% наркомани,пияници и престъпници изтрепват 95% нормални,а дупетатите един закон не гласуваха толкова години за строги и ефективни присъди. Важното е по цял ден да дърдорят за Македония, Украйна,ковид и всякакви маловажно работи за нас.

22

Дедо Гочо

преди 1 година

Родната полюция

21

Потен

преди 1 година

Истината днес е само тази - родната полиция ни ГАЗИ!!!