Снимка: БГНЕС

От взетата кръвна проба на обвиняемия Любенов, причинил тежката катастрофа на Околовръстния път на София, от ВМА се установи, че обвиняемият има наличие на 1,73 промила алкохол, както и е установено присъствие на кокаин. Това заяви Сийка Милева, говорител на главния прокурор, предаде репортер на БГНЕС.

Още по темата
Милева обяви и че тепърва ще се установи скоростта, с която Любенов е шофирал по време на тежката катастрофа.

Както е известно, в събота сутринта, 39-годишен мъж с общо 28 наказания за нарушаване на правилата за движение по пътя, причини катастрофа на Околовръстното шосе на София. Инцидентът е станал около 4:05 ч., автомобилите са се движели от Студентски град към Младост.

Порше-то, управлявано от 39-годишния българин, е ударило излизащ от локалното платно Форд. От удара е причинена смъртта на 64-годишен френски гражданин, 62-годишна жена също с френско гражданство е с опасност за живота в Окръжна болница, 46-годишен българин е управлявал ударения автомобил. Шофьорът на Поршето е отказал да даде проба, но по-късно е дал кръвна проба във ВМА.

Повдигнато му е обвинение, задържан е за 72 часа. Предстои разпит на всички установени по делото свидетели.

Коментари Напиши коментар

23

Аниме Тидис Експърт

преди 2 месеца

До БеднячетаМного моля, никакви плеймейтки не искам - аз съм гей.

22

ХАХ

преди 2 месеца

Тази пък Гешевица погнусихте народа бе извращения властимащи български ОПГ-та

21

Анонимен

преди 2 месеца

Много ги мразя тия наркоманчета.. колко съм ги шамарил, ами вече имам деца пък и всяко наркоманче ходи с ножка в джобовете. Пълна ***