Снимка: БГНЕС
fallback

Двама души са загинали при масов бой между две фамилии в новозагорския квартал "Шести", съобщава БТА, позовавайки се на информация от областната полиция в Сливен.

Инцидентът е станал в ранния следобед днес.

Трима пострадали при сбиването са откарани в болница в Сливен.

В квартала има засилено полицейско присъствие, работата по случая продължава.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

43

Анонимен

преди 1 година

еми баце електората на г роб настъпва към софия малко по малко и скоро малцинството ще са булгарите

42

Ей, алоооо

преди 1 година

Не е страшна нито газовата криза, нито войната в Украйна, нито зависим от Русия Страшното е около нас - неграмотната, размножаваща се в аритметична прогресия , неработеща маса от хора в трудоспособна възраст. Другото е преходно , ще оцелеем дори по- рядко къпани..Но това , което ни обкръжава и остава без внимание , ще бъде със страшни последици. Демографският проблем е крещящ. Училищата в града вече гъмжат от м ургавите,. За да закусят там.Минават от клас в клас, без да могат да си пишат името.

41

Тревога

преди 1 година

Хората в Нова Загора бягат от града. Продават си къщите, апартаментите на заможни гастербайтери и става страшно. В моя жилищен блок в единия само вход вече има два апартамента продадени на шумни и весели съседи. Става страшно, изострят се отношенията . Ние отстъпваме, толерантно...засега. Изпитваме ,,респект" пред самонадеяните физиономии. Все пак ТЕ са обиколили Европата, ние - нищо. Трепем се на някой селски двор , за да откъснем я домат,я някоя ябълка , ако са ни пожалили местните побратими.

fallback