Снимка: БГНЕС
fallback

Извършителят на тежката катастрофа на бул. "Черни връх", при която загинаха две жени - Георги Семерджиев, няма да присъства днес в съда, съобщават от БГНЕС.

Oще по темата
Георги Семерджиев е подал молба за неприсъствие в Софийския апелативен съд днес. Неговият адвокат поиска за клиента си да му бъде наложен домашен арест с възможност за електронно проследяване.

Прокуратурата повдигна вчера ново обвинение на Семерджиев. Той е обвинен за притежание на наркотици, след като в катастрофиралата кола бяха намерени амфетамини.

Те не са били в голямо количество, но все пак попадат под ударите на закона и затова Семерджиев е с още едно обвинение. С това обвиненията срещу него стават четири.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

Анонимен

преди 1 година

И аз искам в къща на Маледивите, но може и на Канарските острови по близо са. Държавата съвсем се е срутила или този господин, не че има чадър над него, а си е цяло слънчеви затъмнение!

32

Космонавт

преди 1 година

Когато чета за този ***, винаги се сещам за сатанистите Баневи, те използваха наркотика на изнасилвача много преди Шолц. Този е същия ненормалник - 300 икони, безразборни драсканици по тялото, шкаф с вибратори, наркотици. Учудвам се, че не намериха коза или кон в банята му, за тройките с онази полицайка.

31

Анонимен

преди 1 година

Ние пък искаме разстрел за него или 40 години Белене.

fallback