Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Повече от 8 часа отне на органите на реда да изведат Георги Семерджиев от жилището му.
Oще по темата

Мъжът предизвика тежка катастрофа, при която загинаха две млади жени. Семерджиев е избягал от мястото на инцидента, но по-рано днес беше заловен от специален отряд "Кобра", припомня Bulgaria ON AIR.  

Смята се, че Семерджиев е пътувал със своя джип със скорост, която е била близо 200 км в час. Установена е и самоличността на жената, с която е пътувал.

Следобед той е бил открит в дома си в неадекватно състояние.

Още не му е взета проба за алкохол и наркотици.

След трагедията хора излязоха на протест на мястото на инцидента и заявиха, че трябва да има наказания и за подкупните полицаи, които позволяват подобни хора с толкова нарушения да шофират.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

64

Анонимен

преди 1 година

Щом и такива не ги съдят, ясно е че за някои ВИП-аджии си ги пускат директно да си ходят! Направете сами преценка докъде е разрухата! Едно време недосегаеми бяха членовете на ЦК на БКП, а сега е всеки с малко повече пари от тебе! Докъде стигна пазарната икономика, или пазарното правосъдие на дамаджанков?

63

Съдията Дред

преди 1 година

Па сега познайте от три пъти какво ще се случи 1. Ще го пуснат 2. Ще го пуснат 3.Ще го задържат за 24 часа да му изветря дрогата за да не се блъсне отново и ЩЕ ГО ПУСНАТ Пускали са го ПЕТДЕСЕТ ПЪТИ преди , само някой уникален наивник може да си помисли че сега щефе по различно.ВПРОЧЕМ в България има КУП ДРУГИ ПРЕСТЪПНИЦИ С НАД 50 ПРИСЪДИ които спокойно си трупат нови и нови присъди на принципа ХВАНАТ-ПУСНАТ... Пък вие ходете да висите по местата на инцидентите със свещички и сълзчки в очите...

62

До 52

преди 1 година

"Нещо ни будалкат. Къде се е чуло и видяло 8 часа да се чака адвокат?" ----------------- Чакали са да му се изветри дрогата, а адвокатът е чакал инструкции. Не ни будалкат, такава е процедурата.

fallback