Снимка: БГНЕС
fallback

Съдебен състав в София постанови мярка "задържане под стража" за Георги Семерджиев, който вчера с джипа си уби две момичета при каране с превишена скорост на столичния булевард "Черни връх".

Oще по темата

Оказва се обаче, по старо дело срещу него.

Днес е проведено съдебно заседание по наказателно дело от общ характер. Делото обаче датира от 2013 година и се разглежда едва днес, съобщи БНТ.

Подсъдимият Георги Семерджиев е обвинен в нанасяне на телесна повреда. Той не се е явил на съдебното заседание, като не е имал уважителна причина за това.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

ВладЦепеш

преди 1 година

Те на тия Съдии дечицата им ще изгорят! Те вече си носят кармата, която се предава в поколенията! Не се безпокойте господа Съдии, на вас лично нищо няма да ви се случи, ама да не се чудите как така от нищото ще почнат да им стават неща, за които няма логика и обяснение!!! Ако не на тях, то на внуците си, правнуци, ако вече не са стерилни.... И петдесет инвитрота да правят - е не става и не става! То ще си дойде!!!

34

Анонимен

преди 1 година

Заради това обаче надали е бил обявен за издирване. Или бъркам? Ако бъркам, полицията да каже защо не го е издирала.А между другото, оказва се, че е бил осъждан и е лежал за наркотици. Така че кой знае колко още висящи дела има.

33

Мелко

преди 1 година

Браво на Българската прокуратура! Със сетни сили успяха да изкопаят дело срещу Георги Семерджиев от 2013 г. за да могат да го задържат, иначе това, че е убил две момичета надрусан и пиян и с буркан, нямаше да е достатъчна причина.

fallback