Снимка: БГНЕС
fallback

Сърбинът Младен Кръстаич е новият национален селекционер на България, твърдят медиите отвъд Калотина. Договорът между двете страни е подписан и Кръстаич ще започне работа официално начело на българския отбор от септември.

На новия си пост Кръстаич ще дебютира на 23 септември срещу Гибралтар, а три дни по-късно България гостува в Скопие на Северна Македония.

България след първите четири мача в групата има спечелени само три точки.

Повече четете в gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

До 2

преди 1 година

Глупости пишеш. Преди 1989г. Сърбите Бяха пример за нас ,а сега са далече зад нас в жизненото равнище именно защото заложиха на ретрото.. Русия и всички останали глупости, като православие ,сръбски свят и тинтири минтири.

19

Докато

преди 1 година

Мафията в бг футбола определя състава, определя кой ще играе,кой ще победи какъв резултат и как ще се движи мачът.....нищо няма да се промени. 1. Трябват терени , мотивирани хора.т.е. заплащане и сигурност в работата на треньорите,работа с децата и едва след това ,след 10 години в най добрият случай може да се очакват резултати. Но първо трябва да я няма мафията...или поне на първо време боби Михайлов и тези около него.

18

пореднатабфстъпотия

преди 1 година

И защо трябва да е сърбин? Докога ще се унижаваме приемайки, че сърбите са нещо повече от нас? Сърбите ни мразят повече, отколокото мразят албанците. Те ни мразят, а ние ги назначаваме за треньори. Срам и позор е България да се ръководи от този никому неизвестен и недоказал се треньор. Проблемите, които сега имаме с македонците са заради надвековната антибългарска политика на сърбите!

fallback