Снимка: БГНЕС
fallback

Българският национал Тодор Неделев бе изписан днес сутринта от университетската клиника в Тбилиси, съобщиха от БФС.

Oще по темата
Всички изследвания след претърпяната операция са в норма, което позволи на лекуващия лекарски екип да го премести в хотелска стая в грузинската столица.

Там Неделев ще остане още няколко дни под наблюдение и под грижите на лекаря на националния отбор д-р Бисер Бочев, като очакванията са на 22 юни да се завърне обратно в родината.

БФС вече е направил цялата необходима организация за транспортирането на футболиста.

За целта е осигурен специализиран санитарен самолет, оборудван с нужната медицинска техника и персонал, който ще извърши полета.

Финансирането е поето изцяло от бюджета на централата.

На 10 юни при пристигането на националния отбор в Тбилиси за мача с Грузия от Лигата на нациите при катастрофа Неделев получи черепно-мозъчна травма и се наложи да бъде опериран спешно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 1 година

Българите сме най- злобният народ! Много здраве му пожелавам на момчето!

7

хейтьо

преди 1 година

А след операцията ще може ли да играе футбол? Щото преди не му се отдаваше.

6

Версия №1

преди 1 година

Символ верою на Христо Ботев в комунизма сякаш подписал смъртната присъда на ГошоТарабата от Сталин вгледал се в СОЦИАЛИЗМА на Адолф Хитлер..........гениалният поет написал рядко некадърна червена творба и се внедрил при врага...........а иначе е ясно че Христо Ботев се отдалечил с най вярната си охрана и пред тях се самоубил за туй оня опълномощения от четниците с по различна версия твърди че е съмнително дали е герой...........всички четници без един прикривали самоубийство която лъжа е КЛАСИК

fallback