Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Американският милиардер и филантроп Джордж Сорос предупреди в реч пред участниците в Световния икономически форум в Давос, че руската инвазия в Украйна може да бъде началото на Третата световна война, в която нашата цивилизация може и да не оцелее.

Oще по темата
"Най-добрият и единствен начин да запазим нашата цивилизация е да победим руския президент Владимир Путин възможно най-скоро", допълни Сорос.

Милиардерът допълни, че Путин, който казва, че неговата специална операция в Украйна върви по план и че ще постигне всички цели на Кремъл, сега смята, че инвазията е била грешка и се подготвя да преговаря за прекратяване на огъня.

"Но прекратяването на огъня e непостижимо, защото на Путин не може да се вярва. Колкото по-отслабен е Путин, толкова по-непредвидим става той", допълва Сорос.
/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

167

Славчо Славев

преди 1 година

Стига сте лъгали ,че Путин търсил начин за споразумение за Украйна.А този световен олигарх и мафиот Сорос би трябвало вече да умре прекалено дълго живее.Защо Защото той е в този пъклен план на световния елит милиардерите за унищожаването на човечеството до 2030г.Чрез най различни епидемии в това числоПолитически вихрушки да се бърка в политиките и правителствата на държавите като например като свалиха от власт Тръмп .Крайно време Господ да му вземе душата и така също на Бил Гейтс живия дявол

166

Чичо

преди 1 година

"вашата цивилизация" от *** и мизантропи ще направи Огромна услуга на Човечеството ако се затрие.

165

Анонимен

преди 1 година

. . . Колкото по-отслабен е Путин, толкова по-непредвидим става той", допълва Сорос. . . . . . . Заключението е да направим Путин по силен, за да бъде предвидим! Абсолютно прав е Сорос и за първи път съм съгласен с него!

fallback