Снимка: Lap.bg
fallback

Организираните фенове на ЦСКА обявиха, че официално снемат доверието си от ръководството на клуба и предупредиха, че е възможно да предприемат "крути мерки", ако не видят положителна промяна, съобщава Gol.bg.

Позицията на "Фен клуб Сектор Г" идва няколко дни след раздялата с треньора на "червените" Стойчо Младенов и по-малко от 24 часа след "армейците" и на теория загубиха шанс да се борят за титлата, а Лудогорец стана шампион за 11-ти пореден път.

"Считано от днес, нашият праг на търпение към аматьорщината в ЦСКА е преминат. Няма да толерираме повече нито ден такъв начин на управление на любимия ни клуб и официално снемаме доверието си в настоящото ръководство. Ако и оттук натaтък няма промяна към по-добро, запазваме правото си на последващи действия и крути мерки в името единствено и само на най-важното нещо в нашия живот - ЦСКА СОФИЯ", се казва в декларацията, подписана от повечето организирани фенски фракции на ЦСКА.

Цялата позиция на привържениците на "червените" прочетете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

муспи

преди 2 години

ЦСКА го няма, и то това ЦСКА дето беше създадено нелегално 1948г. и вкарано направо в А група, и постоянен шампион по абонамент. Партията Майка вече я няма, но същите хора са мафията на върха и заради тях се подържа фарса ЦСКА. Който няма достойнство да се оттегли след като му е минало времето, е обречен на майтапи и подигравки.

23

Извод

преди 2 години

Да видим дали тия фенове и те ще се навият да плащат заплати. Щото в този отбор от 11 титуляра 10 са чужденци, а при тях под 10 000 лв. заплата няма.

22

Анонимен

преди 2 години

Колкото по малко фенове толкова по успешен отбор.Пример: Лудогорец има 11 фена и 11 години шампион

fallback