Снимка: БГНЕС
fallback

"Говорих с Александър Лукашенко". Това написа президентът на Украйна Володимир Зеленски в Twitter. Не се съобщава никаква допълнителна информация за проведения разговор с беларуския му колега, който е близък съюзник на Владимир Путин, посочва БГНЕС.

Oще по темата

По-рано стана ясно, че Украйна ще сезира Международния съд в Хага срещу действията на Русия, която според Киев манипулира понятието за "геноцид", за да оправдае инвазията си, съобщи днес украинският президент Володимир Зеленски, цитиран от Ройтерс и Франс прес, съобщава БТА.

"Настояваме за спешно решение, разпореждащо на Русия да спре своята военна инвазия, и очакваме съдебното заседание по казуса да започне следващата седмица", написа Зеленски в социалната мрежа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

63

Анонимен

преди 2 години

65, искаш защото си безродник-русифилистик. Такива нямаша да ви има ако не бяхме 50-60 години под руско робство.

62

до 43

преди 2 години

До Александър Лукашенко- ""По-добре да си диктатор, отколкото гей!"----- Преиначаваш думите му! Не е казвал такова нещо! Каза на западните медии и политици: "Не съм диктатор както ме наричате. Но все пак е по-добре да казвате че съм диктатор, отколкото да казвате че съм гей!"

61

Анонимен

преди 2 години

Искам да гледам Видео как на Зеленски му пръсват мозъка като Чаушеску , после руснаците да минат през Бългаският Парламент и Канадско-Македонското Правителство !

fallback