Снимка: БГНЕС
fallback

Международният олимпийски комитет призова знамената на Русия и Беларус да не се развяват на спортни състезания от каквото и да е ниво, след руската инвазия в Украйна.

Това се посочва в съобщение на официалния сайт на МОК.

Националните химни на тези две страни също са забранени.

„Изпълнителният съвет на МОК призовава да не се развяват националните знамена на Русия и Беларус, да не се изпълняват националните химни на държави на международни състезания, които все още не са част от съответните санкции на Световната антидопингова агенция (WADA) срещу Русия“, се казва в съобщението. (БГНЕС)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

67

Анонимен

преди 2 години

Без друго отдавна няма спорт, здравеопазване, култура и образование. Фашистите всичко превърнаха в политика и бизнес.

66

Анонимен

преди 2 години

Нацизмът броди из Европа и Северна Америка. Щом е стигнал до там, да забранява знамена на суверенни държави, значи новият Хитлер им се е появил.

65

Борз

преди 2 години

Нощта настъпва. Сенките изчезват (но само привидно)....Заедно с тях мракът изпълва съзнанието и сетивата ти, Тогава наяве или на сън излизат СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ЗЕМЯТА , която си нападнал! Тогава ПИЧ, даже не можеш да слезеш да се ИЗПИКАЕШ или да се ИЗСЕРЕШ от танка! ЗАЩОТО...ИЛИ СНАЙПЕР ЩЕ ТИ ОТНЕСЕ ПОЛОВИНАТА ГЛАВА (РъКА, КРАК) или някоя украинска бабичка ще слезе САМА на улицата да те ПУСТОСВА! ТИ си избери КАКВО ЗАСЛУЖАВАШ!

fallback