Снимка: Pixabay
fallback
Бременна жена в Пакистан заби пирон в главата си по съвета на лечител. Той й казал, че това й дава гаранция, че ще роди момче, съобщи АФП.
 
В Южна Азия често се вярва, че синът осигурява по-добра финансова сигурност на родителите, отколкото дъщерите.
 
Жената пристигнала в болница в северозападния град Пешавар, след като се опитала сама да извади пирона с клещи, разказва пред АФП лекарят Хайдер Хан.
 
"Тя беше в пълно съзнание, но изпитваше огромни болки", казва Хан, който отстранил пирона.
 
"Майката на три дъщери казала, че е бременна с друго момиче", добави лекарят. 
 
Рентгеновата снимка показала, че петсантиметровият пирон е пробил горната част на челото на жената, но е пропуснал мозъка й.
 
Първоначално жената казала на персонала на болницата, че сама е забила пирона в главата си по съвет на лечителя, а по-късно заявила, че той е извършил това действие.
 
Полицията в Пешавар се опитва да открие лечителя за разпит.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

57

анонимен

преди 2 години

Дали ще роди момче или момиче зависи от мъжът момчето е в лвият таш=к аз имам трима сина и когато ги правех завързвах дения с канап и така правиш момче.

56

Анонимен

преди 2 години

И за капак ще си смени бащината фамилия с на някой чичка.---> Много жени вече не си сменят фамилиите и правилно. Например някъде четох, че предаването на булката на сватбата идва от някогашното разбиране, че жената е неспособна да се грижи за себе си. Един вид досега я е гледал баща й и сега я тръсва на мъжа да се оправя. Пък иначе се смята за много романтично.

55

анонимен

преди 2 години

Ха продължавайте да ги тъпчете в ЕС. Да се множат, и то само мъже, защото има данни, че даже в мюсюлманския свят, както в Китай премахват момичетата. Да ви видя откъде ще им намирате жени и как ще си заключвате дъщерите с петнайсет катинара. И познайте от първия път за кого изобщо ще останат жени - за богатия, разбира се. Може и хареми да имат, за другия - секс кукла.....

fallback