Снимка: БГНЕС
fallback

Шеф на танцова школа към читалището в Аксаково е задържан за 24 часа заради блудство с дете, съобщиха от прокуратурата във Варна.

Момче е съобщило на родителите си за действията на мъжа след индивидуален урок, а те от своя страна са сезирали органите на реда.

Мъжът е задържан, предстои да му бъде повдигнато обвинение още днес, което е наказуемо с лишаване от свобода от 2 до 6 години.

От прокуратурата не дават повече подробности за случилото се, тъй като се касае за малолетно дете.

В школата се обучават деца на възраст между 5 и 15 години, припомня chernomore.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Генчева

преди 2 години

За кого става дума? Да не е Никола Георгиев- професионален гайдар. Има сайт и във фейсбук. Ужас!

27

дарко

преди 2 години

алоо разследващите внимаваите много защото това са еврогеиски ценности ,те са описани в истанбулската конвенция и са закон в джендаерска европа та внимаваите да не се оплаче на европеската комисарка фон дер лаино защото ще има родител1 строи се до родител2 на бадалатума и опъни гъзец

26

Неочаквано тъп

преди 2 години

Чак пък да е блудствал толкова. Попипал го е през дрехите, се пак е 10г.не 5г. Станало му е, учителя се е позаиграл малко. Със сигурност му е казал че нищо не е станало, сега е на 10, утре кат стане на 11 и сам ще почне масажите, ама то нали днескашните деца са едни мамини лиготий, веднага изплюло камъчето. Човека сега ще му се обърне живота на 180'са.Пак казвам, утре - в други ден само ще го лъска. На 12 пък всеки ден, щото ще му е готино.

fallback