Снимка: БГНЕС
fallback

Говорителката на руското МВнР Мария Захарова окачестви като "информационна специална операция" публикацията в медиите, че китайският лидер Си Дзинпин помолил Путин да не атакува Украйна по време на Олимпийските игри.

„Днес беше публикувана сензационна новина: твърди се, че китайският глава е помолил ръководителя на Русия да не атакува Украйна по време на Олимпийските игри, за да не разваля празника. Това вече не е фалшива новина, това е информационна спецоперация на съответните американски служби чрез (агенция) „Блумбърг“, написа Захарова в своя Telegram канал, цитиран в руски медии. (БГНЕС)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

Нищо ново

преди 2 години

Така си е. Тумба-лумбата на западната пропаганда "Русия ще нападне всеки момент" трябва да продължава за да продължават да тъпчат Украйна с оръжие. Война Русия-Украйна е най-добрият сценарий за САЩ и те няма да го пропуснат. Една масивна провокация срещу Донбас и Луганск от украински паравоенни части е достатъчна за да започне всичко.

36

да ви светна

преди 2 години

Подобно на 2014 г. по време да олимпиадата в Сочи, когато беше извършен преврата и на власт в *** дойдоха фашистите подкрепяни от САЩ, така и сега по време на провеждането на олимпиадата в Пекин се очаква фашистите да нападнат суверенните държави ЛНР и ДНР.

35

Анонимен

преди 2 години

Блумберг са източник на фалшиви новини !

fallback