37

Нищо ново

преди 2 години

Така си е. Тумба-лумбата на западната пропаганда "Русия ще нападне всеки момент" трябва да продължава за да продължават да тъпчат Украйна с оръжие. Война Русия-Украйна е най-добрият сценарий за САЩ и те няма да го пропуснат. Една масивна провокация срещу Донбас и Луганск от украински паравоенни части е достатъчна за да започне всичко.

36

да ви светна

преди 2 години

Подобно на 2014 г. по време да олимпиадата в Сочи, когато беше извършен преврата и на власт в *** дойдоха фашистите подкрепяни от САЩ, така и сега по време на провеждането на олимпиадата в Пекин се очаква фашистите да нападнат суверенните държави ЛНР и ДНР.

35

Анонимен

преди 2 години

Блумберг са източник на фалшиви новини !

34

Анонимен

преди 2 години

Краят на Украйна. Крим ще има ток и вода по суша. Украинците скоро ще се разбунтуват срещу империалистите от Запад. Дипломатите бягат от украинската разгневена тълпа, която ще иска да ги линчува за разпалване на война.

33

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен: "Краят им вече се вижда !" - но на краварите. Интересно е как си показвате същността на не-хора в тези последни моменти.

32

Анонимен

преди 2 години

Тази другарка на снимката ще увисне на някои стълб съвсем скоро ... и в това е цялата им драма, но вече никой не може да им помогне ... на путин и приближените му. Краят им вече се вижда !

31

ОСтава само

преди 2 години

Американците на преговорите са помолили руските колеги да пазят тайна за съдържанието на дукументите с предложенията. В знак на гластност след такива вмята ния, за няма фейкови новини -руснаците да публикуват всичко за да няма скрито-покрито!

30

мълчат като путки

преди 2 години

От американското посолство

29

ля ля

преди 2 години

и руснаците ни предупредиха да махнем чуждите си войски от наша територия! ковида не успя сега наред са бомбите за редуциране! сорос и сие вървят към успех!

28

А бе

преди 2 години

До АнонименНе е по темата,но к'во пък.Можеше да извлечем полза от твърдението на Путин,че кирилицата е дошла от македонските земи!Само трябваше да поискаме да добави "а те са български" към изречението.И тогава всичко щеше 100% вярно.

27

Истината

преди 2 години

Всъщност САЩ натискат Украйна да нападне Донбас именно по време на Олимпиадата.Както направиха с Грузия по време на Пекин 2008-а и украинския майдан-Сочи 2014.Американска им работа-простотия отвсякъде.Може би се надяват да има бъркотия,докато Путин е в Пекин за откриването,както през 2008,когато Медведев се чудеше какво да прави с Грузия. Когато Путин се прибра-направи нужното.

26

Анонимен

преди 2 години

Тя тази е за лудницата. Преди време беше казала, че Кирил и Методий били македонци. Всъщност са византийци.

25

Ганьо

преди 2 години

Както е тръгнало , от много прегръдки Русия - Китай ще се роди една нова провинция на Китай , и това ще е Русия.

24

анонимен

преди 2 години

Колкото повече я гледам тази Захарова,толкова повече започвам да се съмнявам,че е жена.Май си е травестит.

23

Анонимен

преди 2 години

Китайците им взеха страха на руские. Преди ги разкараха от Казахстан, сега им казват кога да нападнат, .... !

22

Анонимен

преди 2 години

Не е вярно, че Русия няма да напада Украйна по време на олимпийските игри.

21

Анонимен

преди 2 години

Айде пак партенки... Нищо ново.

20

Засега

преди 2 години

Кремъл се въздържа от признаване на двете републики, но при първа американска провокация ще ги признаят точно за 6 часа, а след още 6 Харкив ще се казва пак Харков. След още 12 Ки iв отново ще се казва Киев, а Зеленски ще се е изнесъл с първия самолет.

19

Прогностик

преди 2 години

Накрая ще обесят Начальника и на стените на кремъл, а Лавров и Шойгу ще избягат при децата си в Америка!

18

Анонимен

преди 2 години

Нечистоплътна женщина.