Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Излязоха подробности около жестокото убийство, което потресе Русе. Тялото на съпругата на бизнесмена и общински съветник Бедрос Пехливанян беше открито разчленено край река Русенски Лом.
Oще по темата


По информация на Bulgaria ON AIR до жестоко убийство се е стигналото, след като двамата мъже проникват в жилището на семейството. Представят се за полицаи. Еранухи Пехливанян отключва сейф в къщата им и им дава сумата от 50 000 лв.. Те я принуждават да тръгне с тях и тогава я убиват.

Самите те са задържани и са направили пълни самопризнания. Това потвърди и окръжният прокурор на Русе - Георги Георгиев.

"Разследваме случай по сигнал за изчезнало лице, получен в полицията на 14 януари. Днес привлякохме към наказателна отговорност като обвиняеми двама мъже от Русе. Обвинили сме в отвличане, грабеж и умишлено убийство на жената, която издирваме, извършено с цел да се прикрият други престъпления", допълни той.

Има информация, че тялото на жената е разчленено в къщата в село Божичен, където живее един от задържаните - 49-годишен бивш джудист.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

69

Да попитам:

преди 2 години

Още колко версии ще измислят разследващите? Случаят смърди от всякъде,наговориха един куп алогизми! Какво се опитват да прикрият и защо,по чие нареждане? Първо беше отвлечена от паркинг пред НАП,сега от дома ѝ,липсват пари от сейфа,нея я няма няколко дни,но никой не я търси!?Чак на третия ден е подаден сигнал от близки,дали е от съпруга ѝ не се знае!? Тия ги намерили и те веднага си признали,а са уж печени криминалета!? Най-добре е да питат съветника гербер,или не ѝм стиска да го доближат???

68

Българщина

преди 2 години

Много алчно и много злобно е това малцинство. Не ме изненадва нито жестокостта, нито първопричините.

67

Анонимен

преди 2 години

Какво общо има такова отвратително убийство с принадлежността на жертвата с определна политическа партия. Тези хора можеха да бъдат членове на друга партия. Парите, които са взели не са чак толкова много спрямо милионите обороти на фирмата им..

fallback