Снимка: БГНЕС
fallback

 Австралийските власти задържаха Новак Джокович преди утрешното изслушване в съда, след което ще стане ясно дали ще може да остане в страната, предаде BBC.

Oще по темата

Преди ден австралийският министър на миграцията Алекс Хоук за втори път отне визата на Джокович като заяви, че сърбинът представлява заплаха за общественото здраве, тъй като не е ваксиниран срещу COVID-19.

Сърбинът веднага обяви, че ще облажва решението, предава БНР.

Той спечели вече едно обжалване срещу неправомерно отнемане на визата му, когато бяха открити процесуално нередности при задържането му от граничните власти в Мелбърн.

Ако съдът отсъди срещу Ноле той не само ще бъде депортиран, но и ще получи забрана да влиза в Австралия в рамките на следващите три години.

Изслушването пред съда е насрочено за утре от 9:30 часа сутринта местно време (00:30 часа българско), а Откритото първенство на Австралия по тенис започва в понеделник.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

119

Анонимен

преди 2 години

С балканските мурафети обратно в обора!

118

Анонимен

преди 2 години

Както е тръгнало Джоко като стой та гледай да се превърне в идола на АНТИВАКСА. До сега на тези хора им липсваше личност, с авторитет която да е екстремно наказана за демонстративното ниглежиране на ваксинацията. Такъв е Дйоко. Богат. Успешен професионал. Дерзук. Смел. и З А Т В А Р Я Н от управници. Къде са данните колко хора ДЙоко е заразил,А???

117

ПиярътИмНямаДаМине

преди 2 години

Като цяло драмата с Джоко е дигане рейтинга на Австралиското правителство заради лъжите и детинщините с които реагираха на френските претенции за проваления 170 000 000 000$ контракт за производство и доставка на атомни подводници. Те директо бяха наречени лъжци. Сега те режисираха цялата сага, Но в цялата драма има нещо много позитивно. От днес ако австралийски бюджетник бъде уличен в лъжя, без значение дали знае изобщо какво е тенис да бъде поруган, затварян и хокан както те сториха с Джоко.

fallback