Снимка: БГНЕС
fallback

Заподозреният за убийството в столичния квартал „Люлин” се е предал, съобщи Нова тв.

Престъплението беше извършено в неделя вечерта. 32-годишен мъж бе намушкан смъртоносно с нож, след като той и негови приятели празнували раждането на дете. Повод за агресията станал шум от фойерверки. Убитият 32-годишен Илиян Илиев е бивш боксьор.

Oще по темата

Заподозреният - 24-годишен мъж, беше обявен за общодържавно издирване. Наложена му бе и забрана да напуска страната. Софийската градска прокуратура му повдигна обвинение и постанови задържането му за срок до 72 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

43

Анонимен

преди 2 години

"Тия са били 15 човека срещу един, оставили са го да убие, техен приятел и са го оставили да си ходи. Нещо странна ми се вжда цялата ситуация" - Ами те са неадекватни и заточена са се мъчили да го бият.Ама ония го е изпрачял с ножката и те селянята не збаели кво да наоравят и са поуплашели, па момчето офейкало. Ти не ги ли еидя кеу са дебели. Според теби дали моат го догоня.

42

Анонимен

преди 2 години

До 44 - /Ако бе живял в Люлин ще знаеш , че без оръжие не се излиза. Пак и кукуте ако си вярваш че ше дойдааат...

41

До 43

преди 2 години

Напълно сте прав! Тук е държавата на "те пък ще ми кажат какво да правя". Правил съм забележка за силен шум след 22ч., като следващият ден дори беше работен, и точно това беше отговорът, който получих, плюс псувни. Апартаментът бил техен и имали право да правят каквото си искат в него. И полиция съм викал, и пак - нищо. Толкова години такива проблеми са се неглижирали... Ако имаш проблем с шумни съседи, по закон имаш инструменти да го решиш. На практика обаче е почти невъзможно.

fallback