Снимка: БГНЕС
fallback

Почина 6-годишното момченце, което беше бито с метална тръба от дядо си в Монтана. Бабата на детето, която също беше пребита, е в много тежко състояние. Тя е настанена в отделението по реанимация в болницата в града с опасност за живота.

Нападението е извършено в апартамент в жилищния квартал „Младост“, където живеело възрастното семейството. 6-годишното внуче било на гости на баба си и дядо си за празниците, припомня Нова тв.

След семеен скандал дядото започнал да бие съпругата си и детето. Момченцето е откарано в монтанската болницата в кома с голяма кръвозагуба.

Oще по темата

След побоя 66-годишният мъж опитал да избяга с колата си и да се самозапали. Спасен е и е настанен в "Приогов" с 30% изгаряния. Автомобилът му е изгорял напълно. Какво обаче е провокирало жестокостта му все още се изяснява.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

47

СТЕФИ

преди 2 години

Що за човек би посегнал на собственото си внуче?Каква е тази ярост,която го е обзела? Все въпроси, на които отговори трудно могат да се дадат!Смъртта на детето как ще оправдае този ***!Линч и доживот в затвора,да страда всяка секунда за жестоката си постъпка!

46

Анонимен

преди 2 години

Такъв тип като този не би се примири би правил хиляди опити за самоубийство. Не заради съзнание, а за да покаже пред обществото, че е над закона, морала, владее живота и има свои собствени правила. Така е възпитаван, в такава среда. Жалко, че жена преди години е направила грешния избор за партньор. А помислете колко години е яла бой с децата си и е мълчала

45

Анонимен

преди 2 години

Човек, който след побой до смърт на семейството си гаси тока от шалтера в жилището, заключва го и прескача през терасата, за да избяга от полицията, е в пълно и ясно съзнание. Той не е психично болен, а злобен и агресивен към обществото. Човек, който не е свикал да спазва правила, а да налага собствена воля над другите. Такъв човек дори може на улицата да е добър актьор по добронамерено, докато налага например съседа си с лопата, така че да създаде фалшив имидж за себе си в обществото

fallback