47

СТЕФИ

преди 2 години

Що за човек би посегнал на собственото си внуче?Каква е тази ярост,която го е обзела? Все въпроси, на които отговори трудно могат да се дадат!Смъртта на детето как ще оправдае този ***!Линч и доживот в затвора,да страда всяка секунда за жестоката си постъпка!

46

Анонимен

преди 2 години

Такъв тип като този не би се примири би правил хиляди опити за самоубийство. Не заради съзнание, а за да покаже пред обществото, че е над закона, морала, владее живота и има свои собствени правила. Така е възпитаван, в такава среда. Жалко, че жена преди години е направила грешния избор за партньор. А помислете колко години е яла бой с децата си и е мълчала

45

Анонимен

преди 2 години

Човек, който след побой до смърт на семейството си гаси тока от шалтера в жилището, заключва го и прескача през терасата, за да избяга от полицията, е в пълно и ясно съзнание. Той не е психично болен, а злобен и агресивен към обществото. Човек, който не е свикал да спазва правила, а да налага собствена воля над другите. Такъв човек дори може на улицата да е добър актьор по добронамерено, докато налага например съседа си с лопата, така че да създаде фалшив имидж за себе си в обществото

44

Анонимен

преди 2 години

Не мисля, че убиеца е психично болен. Малтретиран си е жена, деца цял живот, но всички са мълчалив, за да зарадват обществото с една фалшива семейна идилия. Да, но сега е посегнал и на внучето. Чудя се децата му как ще реагират. Дали ще го приютят и до гледат сякаш е човек след тази изродщина? Ще чуем сигурно по новините. Да се замислим ние останалите дали е редно да крием насилието и агресията?

43

4epa

преди 2 години

ТАКА Е ПРИ ФАЛШИВИЯ ГЕРОИ ФИГУРАНТА !!!!!!!!!

42

Пурко

преди 2 години

За доказани умишлени убийства да се върне смъртното наказание.В САЩ- ,,най-развитата,,демокрация има смъртно наказание в някои щати,а ние станахме големи европейци и по-големи демократи от американците.

41

Анонимен

преди 2 години

Не мога да си представа какъв човек трябва да си, за да направиш това.

40

Анонимен

преди 2 години

Много ми е мъчно за детенцето,но добре че си е отишло вместо да живее с такава психическа травма и може би доживотна инвалидизация.А дядото нека да живее и да си спомня всеки ден.Това ще е и наказанието му .Той не загуби само внучето си,но и цялото си семейство.

39

Анонимен

преди 2 години

Нещо нормално в Радевистан!

38

Анонимен

преди 2 години

Дядото е български мъжага и се е борил срещу истанбулската конвенция и западните ценности.

37

Май

преди 2 години

От препечените филии са

36

Справедливост

преди 2 години

Да погребат дъртия жив при внучето!

35

До анонимен 1.

преди 2 години

Проблем в Северозапада е липсата на достатъчно огнестрелно оръжие........ Я вижте в Лясковец!!!! А този тука - с тръбата........ Дива***шка история , уви !

34

В.

преди 2 години

2% социопати. Много стигат до върховете защото са готови на всичко за пари. Много други царуват в малката си клетка защото това е техният свят и обитаващите са техния контингент. Изключвай системите да не хабят ток и разтвор.

33

Анонимен

преди 2 години

Дедото с тръбата - български стандарт! Бог да прости внучето!

32

жаго

преди 2 години

Грешка - вече сте в краят на края

31

Българщина

преди 2 години

Това е началото на края - обеднял, опростял, озверял и без надежда народ. "Не народ, а м ъ р ш а"

30

Анонимен

преди 2 години

Добре, а стареца защо го лекуват?

29

Жалко ....

преди 2 години

...за детенцето, нека почива в мир!

28

IQ 3.14

преди 2 години

До В. кво лоби, целия северозапад е толко изплескал от амфети и наливна ракия, че заслужава да бие 10 дена обсадна артилерия по 3 пъти месечно, две години.