Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Идеята за равенство между половете в Йордания породи напрежение и депутати се сбиха по веме на заседание в парламента, съобщава Bulgaria ON AIR.

Правителството на страната иска да промени глава втора от Конституцията озаглавена "Права и задължения на йорданците" като включи в нея названието "йорданките".

Според някои депутати обаче промяната е безполезна. Това стана и причината за спорове и последвала физическа разправа.

Заседанието беше отложено. По информация на Ройтерс пострадали при сбиването няма.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Анонимен

преди 2 години

То е ясно, че жените са с по-малко мозък от мъжете ама ей на! Равни били и грачат постоянно по медиите че мъжете много ги биели, че и ги убивали даже. Ами нали са равни, що не се съпротивляват? Ще станат равни на куково лято, най-много мъжете да ги направят водоравни. Да ги видим феминистките каква нова конвенция ще измислят. И у нас един отново закла жена си зверски, щото сигурно му била равна и решила да му се звери насреща, мислейки се за недосегаема, защитена от гнусните феминистични закони.

28

Анонимен

преди 2 години

Няма как едното с 200 грама мозък по малко да е равно на другото

27

Анонимен

преди 2 години

34, 33 съм. Глупостите на чичо Гугъл не ме интересуват. Само дезинформация. Намери си браузър Tor, влез където трябва и тогава няма да говориш глупости. Защо според теб са се сбили мъжете в статията? Помисли малко! Никой мъж не иска женски наследници, всички искат синове, без значение на кого приличат. Женският пол не е стойностен колкото мъжкия. Мъжът винаги ще е над жената, защото природата му е отредила върховенство в йерархията. Днешната простотия-феминизъм скоро ще се промени.

fallback